Gradonačelnik Dašić uneo badnjak u zgradu Gradske uprave

Grad

Gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić uneo je badnjak u zgradu Gradske uprave. U prisustvu članova Gradskog veća i načelnika uprava, gradonačelnik Dašić je badnjak uneo sa predsednikom Skupštine grada Miroslavom Petrašinovićem i zamenikom Ivicom Momčilovićem. Svojim saradnicima i svim građanima, pored zdravlja i porodične sreće, poželeo je da nastave da rade i ostvaruju još bolje rezultate.

  • Unošenje badnjaka je lep običaj koji sprovodimo i mi u gradskoj kući, i svaka porodica i svaka kuća, i podseća nas na to koliko je dom važan. Mi smo se ovde okupili kao kolege da se podsetimo na to koliko nam je naš Kragujevac važan jer to je naš dom. Upravo sve ovo asocira na sabornost, na prijateljstvo, zajedništvo, i dan u kome treba da se podsetimo šta su to prave vrednosti i da se na neki način obavežemo da ih poštujemo u narednoj godini, poručio je gradonačelnik Dašić i svojim saradnicima i svim građanima poželeo da praznične dane provedu u miru i radosti sa svojim porodicama.

Inače, unošenje badnjaka u zgradu gradske administracije prvi je započeo Radomir Nikolić. Gradonačelnici Kragujevca pre njega nisu unosili badnjak u državne ustanove.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.