HUMANITARAC OLIVER KAČAREVIĆ PONOVO POMAŽE UDRUŽENJE „SVETI VASILIJE VELIKI“

Društvo

Kragujevčanin, Oliver Kačarević, poreklom iz Velikih Pčelica, rođen je i živi u Beču, ali ne zaboravlja kraj iz koga je otišao. Kačarević je već drugi put ove godine donira igračke i naimirnice Udruženju za pomoć deci i mladima sa smetnjama u razvoju “Sveti Vasilije Veliki” pri crkvenoj parohiji u Maršiću.

U razgovoru sa sveštenikom Bojanom Dimitrijevićem Oliver Kačarević je saznao više o potrebama udruženja i obećao dalju pomoć a naredni njegov dolazak može se očekivati već u martu.

Kačarević je predsednik Udruženja Danuvius-Care iz Beča koje pomaže ugroženim porodicama i deci iz Srbije. Više od 10 godina bavi se humanitarnim radom. Udruženje je aktivno u celoj Srbiji, ali se trude da pomoć najviše usmeravaju prema Kragujevcu. Pored humanitarne aktivnosti, Kačarević je i konsultant Evropske policijske asocijacije za koordinaciju prekogranične pomoći.

Kao što je Glas Šumadije već ranije pisao, organizacija Olivera Kačarevića je već pomagala socijalno ugrožene stanovnike sela na Gledićkim planinama a kako navode toj u organizaciji, Danuvius Care će u narednom periodu biti sve prisutniji u srcu Šumadije. 

Tagovi:

1 thoughts on “HUMANITARAC OLIVER KAČAREVIĆ PONOVO POMAŽE UDRUŽENJE „SVETI VASILIJE VELIKI“

  1. Bravo Olivere za akcije koje vodis.Humanitarni rad je nesto najuzvisenije.Samo tako nastavi .Veliki pozdrav

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.