I NAREDNIH DESET DANA ZA SAOBRAĆAJ ZATVOREN DEO LEPENIČKOG BULEVARA

Grad

Privremeni režim saobraćaja u ulici Lepenički bulevar u Kragujevcu, u zbog radova, biće nastavljen i do 22. juna.

Tako se od 12. do 22. juna vozila javnog gradskog prevoza na linijama sa oznakom: 1, 4, 6, 10, 24, 610, i 612 u smeru ka Ilinoj vodi upućuju iz ul. Kneza Mihaila u ul. 27. marta, Nikole Pašića, Grada Sirena, Vojislava Kalanovića i dalje registrovanom trasom, a u povratku istom trasom u obrnutom redosledu.
Vozilo na liniji 4 se upućuje iz ul.Nikole Pašića u ul. Kralja Aleksandra I Karađorđevića i dalje registrovanom trasom.
Vozilo na liniji sa oznakom 11 – A smer upućuje se iz ul. Kneza Mihaila u ul. 27. marta, Nikole Pašića, Grada Sirena, Lepenički bulevar, dr Zorana Đinđića do privremenog stajališta.
Vozila na linijama sa oznakom 11 – B smer i 9 u povratku se upućuju iz ul. Grada Sirena u ul. Lepenički bulevar, dr Zorana Đinđića do privremenog stajališta. Za vreme trajanja izmene režima saobraćaja u fazama II i IIa, početni i završni terminus za vozila na linijama 9 i 11 (oba smera) biće privremna stajališta u ul. dr Zorana Đinđića.
Vozilo na liniji sa oznakom 13 upućuje se iz ul. Kneza Mihaila u ul. Kosovsku i dalje registrovanom trasom, a u povratku će koristiti svoju registrovanu trasu.
Vozila na linijama sa oznakom: 2, 3, 14 i 17 upućuju se iz ul. Nikole Pašića u ul. Kosovsku i dalje registrovanom trasom. U povratku vozila na linijama sa oznakom 2, 3, 14 i 17 koristiće svoju registrovanu trasu.
Vozilo na liniji sa oznakom 26 upućuje se iz ul. 27. marta u ul. Kosovsku, Cara Dušana, Jovana Ristića i dalje registrovanom trasom a u povratku iz ul. Jovana Ristića u ul. Cara Dušana, Kosovsku, 27. marta i dalje registrovanom trasom.
Vozilo na liniji sa oznakom 8 upućuje se iz ul. Grada Sirena u ul.Vojislava Kalanovića, Dragoslava Srejovića i dalje registrovanom trasom, a u povratku istom trasom u obrnutom redosledu.

Za vreme trajanja izmene režima saobraćaja u fazama II i II-a polazno i završno stajalište za linije sa oznakom 601 i 604 biće „Autobuska stanica I“.
Vozila na liniji sa oznakom 604 i 611 polaze sa stajališta „Autobuska stanica I“ u ul. Vojislava Kalanovića zatim u ul. Grada Sirena i dalje registrovanom trasom, a u povratku iz ul. Grada Sirena u ul. Vojislava Kalanovića, Dragoslava Srejovića, Šumadijsku, Braće Poljaković do stajališta „ Autobuska stanica I“.
Vozilo na liniji sa oznakom 601 polazi sa stajališta „Autobuska stanica I“ u ul. Vojislava Kalanovića, Dragoslava Srejovića, Jovana Ristića i dalje registrovanom trasom, a u povratku iz ul. Jovana Ristića u ul. Pariske Komune, Dragoslava Srejovića, Šumadijsku, Braće Poljaković do stajališta „ Autobuska stanica I“.

Za vreme izmene režima saobraćaja vozila će koristiti postojeća registrovana autobuska stajališta, a uvode se privremena dvostrana stajalište u ul. Dragoslava Srejovića kod kućnog br.2/III, neposredno pre/posle raskrsnice sa ul. Pariske komune i u ul. dr.Zorana Đinđića neposredno pre/posle raskrsnice sa ul. Nikole Pašića.
Potrebno je da privremena autobuska stajališta budu obeležena adekvatnom vertikalnom signalizacijom.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.