Izvukao uplašenog psa iz fontane u Velikom parku (VIDEO)

Društvo

„Uplašena kuca je stajala uz Ranjenika, nije reagovala na dozivanje (kao i što službe Grada Kragujevca nisu htele da prihvate poziv da dođu i pomognu), onda je ostao samo ovaj način da se pomogne rundavoj crnki.“ – napisala je uz video snimak, na svom FB profilu, Jelena Vasiljević.

Uplašenog psa iz fontane u Velikom parku izvukao je naš sugrađanin Saša Vasiljević, ekološki aktivista.

Video: Jelena Vasiljević

Tagovi:

4 thoughts on “Izvukao uplašenog psa iz fontane u Velikom parku (VIDEO)

  1. Jedino u Kragujevcu se psi šetaju sa malom decom u Velikom Parku. Opasni psi bez korpi a iza malih rundavih vlasnici ne čiste izmet. Nema komunalne milicije kojoj je posao da bude u parku i milina. Kragujevac seljana sa turbo vlasnicima pudli i dilerima sa pit bulovima ! Gradonačelnik se parkom ne šeta svejedno !

    1. Dobro pa ste vi tu. Ponosne majke i babe koje misle da im deca kake cvece, pa ostave sve pored drveta zajedno sa usranom vlaznom maramicom koja se cak i ne razlaze.

  2. Jedini razlog što majke nose decu da vrše nuždu pored drveta je gradonačelnik Dašić koji ne razume i ne shvata da javni park mora i treba da ima javni toalet. Ali kako on i ne ulazi u park a ni njegova komunalna milicija, on nikada neće biti ni izgradjen, al će zato opasni psi i dalje bez korpe biti medju decom dok se ne daj bože ne desi neko zlo ko u drugim gradovima. Kragujevac osudjen da ga vode ambiciozne neznalice željne položaja koje nikada ništa od javnog sektora nisu vodili !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.