,,Jedini izlaz“ film na specijalnoj akciji 1+1 gratis od 8. do 11. aprila

Kultura

Specijalna akcija u Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopu očekuje vas od 8. do 11. aprila. Za kupovinu jedne ulaznice za projekciju filma ,,Jedini izlaz“, drugu dobijate gratis. Ulaznice su u prodaji.

Film ,,Jedini izlaz“, reditelja Darka Nikolića u Srbiji je do sada videlo skoro sedamdeset hiljada gledalaca. Iako triler nije zastupljen žanr kod nas, o kvalitetu dovoljno govori broj gledalaca u bioskopima iako se radi sa smanjenim kapacitetima i ograničenim radnim vremenom. U prilog kvalitetu ide i činjenica da se ovo ostvarenje još uvek nalazi na repertoarima bioskopa i dva meseca nakon početka bioskopskog života.

Šest godina nakon što joj je muž, čuveni beogradski advokat, stradao u požaru, Ana Kolar (Anđelka Prpić) dobija informacije, koji dovode u pitanje sve što je mislila da zna o tragediji, ali i o svojoj porodici. Paralelno, iznenadna smrt najboljeg druga njegove ćerke, uvlači inspektora Dejana Štrpca (Ljuba Bandović) u lanac zločina, koji počinje misteroznim nestankom mlade advokatice od pre šest godina. Dok sve radi protiv njih, dvoje junaka započinju zajedničku potragu za istinom, koja ih suočava sa mrežom laži, ucena i ubistava, ali i mračnim tajnama iz sopstvene prošlosti.

Ne propustite priliku da po sjajnoj akciji 1+1, od 8. do 11. aprila pogledate film ,,Jedini izlaz“ u Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopu.

https://youtu.be/1_q8MGOolQE

  

Ulaznice su u prodaji!

*Prilikom rezervacije ulaznica na sajtu ili aplikaciji, označite koliko osoba dolazi da pogleda film, na blagajni će vam naplatiti svaku drugu ulaznicu, a preostale izdati gratis.

*Projekcije u Cineplexx bioskopima se organizuju uz poštovanje svih preventivnih mera u cilju smanjenja rizika nastanka i prenošenja virusa COVID-19.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.