JKP Šumadija uputilo javni poziv za licitaciju za izdavanje u zakup tezgi

Grad

Javno komunalno preduzeće Šumadija Kragujevac juče je raspisalo oglas o javnoj licitaciji za izdavanje u zakup pijačnog prostora i opreme na zelenoj pijaci „Centar”. Licitacija će se održati 7. decembra u 10 časova u na pijaci „Erdoglija”.

Kako Glas Šumadije saznaje otvaranje dela Tržnice sa tezgama počeće sa radom 8. decembra, a ne 15. kako je prvobitno planirano.

Podsećamo, rekonstrukcija Tržnice traje četiri godine, a nedavno su građani primetili da je postavljena metalna konstrukcija oko same zgrade, koja ni do kraja ove godine neće da biti završena. Sumnje su da je mentalna konstrukcija namenjena za ceradu koja bi trebalo da pokrije ruiniranu zgradu, jer se očekuje dolazak predsednika Aleksandra Vučića na otvranje dela sa tezgama.

Iz JKP Šumadija odgovor je stigao da metalna konstrukcija predstavlja zaštitu gradilišta u skladu sa zakonom: „S obzirom da se bliži završetak radova na projektu izgradnje nadstrešnice i stavljanja u funkciju za koju je namenjena, neophodno je da se gradilište, obuhvaćeno preostalim delovima projekta, zaštiti saglasno zakonskim procedurama, navodi se u saopštenju JKP Šumadija”.

Tagovi:

2 thoughts on “JKP Šumadija uputilo javni poziv za licitaciju za izdavanje u zakup tezgi

  1. Sve se otvara i sve pušta u rad.Izbori su na vratima.Sramota i bruka.Zamazivanje očiju narodu.

  2. Pa zar predsednik treba da otvara tezge? Istina, on je radio uvek sve ono što nije njegov posao, svakodnevno kršeći Ustav. Bože šta se radi na dodatnom zaglupljivanju naroda. Ovoga puta narode pamet u glavu i 17 decembra glasaj za odlazak ove vlasti u zaborav, mada teško, koliko su nas zadužili. Svaka vlast mora biti smenjiva. Svakoj vlasti su gradjani poslodavci. Ne dozvolimo da nam se više ikada dogodi ovakvo zlo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.