Ko su kandidati za članove Gradskog veća u Kragujevcu

Grad Politika

Imena kandidata za članove Gradskog veća odbornici su dobili na samoj sednici. Saša Marković ispred odborničke grupe Slađan Rakić – Kragujevačka inicijativa – Eko park – Pokret Volim selo svoje predložio je pauzu od 30 minuta kako bi odbornici pročitali biografije kandidata.

Maja Angelovska predložena je za članicu Gradskog veća za komunalne delatnosti, a Nenad Stanišić za finansije. Novo ime, u odnosu na prethodni saziv, je Ana Jelić koja će, ako bude izglasana, biti zadužena za kulturu, studirala je u Italiji, a studije je završila na Fakultetu primenjenih umetnosti i dizajna u Beogradu, na odseku Dizajn tekstila.

Jelena Pavić, predložena za članicu Gradskog veća za zdravstvenu i socijalnu zaštitu. Rođena je u Ćupriji, a završila biologiju na kragujevačkom Prirodno matematičkom fakultetu. Radi kao istraživač saradnik na Institutu za informacione tehnologije Univerziteta u Kragujevcu.

Za privredu će, ako bude izabran, biti zadužen Radomir Erić, Sanja Tucaković za lokalnu samupravu, Stefan Nikezić za ekologiju, Aleksandar Milošević za investicije i upravljanje projektima, Snežana Živanović Katić za ravnomerni i održivi razvoj sela i grada, Dušan Zeka Aleksić za obrazovanje i Nenad Stevović za sport.

Tagovi:

2 thoughts on “Ko su kandidati za članove Gradskog veća u Kragujevcu

  1. Harmonika je izgleda odsvirala svoje… E Bjeleticu, bolje da si se casno povukao pre dve godine nego ovo sto si docekao!

  2. Zar je moguće da su ovi ljudi koji su više nego kompromitovani da budu nezamenjivi…ima li ta partija mlade ljude, mučno je gledati iste?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.