Komercijalna banka u petak zatvara ekspozituru u Batočini

Društvo Ekonomija
  • Nakon pažljive analize ključnih kriterijuma poput potencijala geografske lokacije, projektovanih uslova na tržištu, profitabilnosti, ali i usled sve većeg interesovanja za digitalno bankarstvo i stalnog pada u poseti ekspoziturama, Komercijalna banka je donela odluku o zatvaranju ekspoziture Batočina 28. januara, navodi se u saopštenju za medije iz te banke.

Klijente i njihove račune prebaciće u obližnju ekspozituru Lapovo, a njihovi ugovori, usluge, brojevi računa i platnih kartica biće nepromenjeni.

  • Želeći da im pomognemo da se što lakše prilagode promenama nećemo im naplaćivati troškove vođenja računa sve do 30. juna 2022. godine. U istom periodu, na šalterima Pošte u ovom mestu, svim klijentima fizičkim licima omogući ćemo da uplaćuju novac na svoje račune bez naknade, a pravnim licima da uplaćuju pazar po povlašćenim uslovima. 

Bankomat Komercijalne banke ostaće u Batočini, a na raspolaganju su im i sve ostale ekspoziture i bankomati iz razgranate mreže naše banke, kao i digitalno bankarstvo za još jednostavnije, brže i povoljnije obavljanje svakodnevnih transakcija. 

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.