Konkurs „Najbolja turistička sela“

Društvo Milica

Svetska turistička organizacija Ujedinjenih nacija (UNWTO) je raspisala 24. januara 2024. godine, četvrti po redu Konkurs za izbor najboljeg turističkog sela. Cilj konkursa jeste da se unapredi uloga turizma u vrednovanju i očuvanju ruralnih predela, njihovih prirodnih resursa, kulturne baštine, lokalnih vrednosti, aktivnosti i gastronomije, a u skladu sa ciljevima održivog razvoja.

Sekretarijat Svetske turističke organizacije je objavio da je rok za onlajn prijave za učešće na konkurs „Najbolja turistička sela“ produžen do 8. maja, do ponoći.

Krajnji rok za dostavljanje prijava Ministarstvu turizma i omladine je 08. april sa potrebnim Obrascem za prijavu na Konkurs UNWTO i Dokumentom o kandidaturi (popunjavaju se u zadatoj formi), koji su objavljeni na sajtu Ministarstva turizma i omladine (www.mto.gov.rs ).

Prijave se dostavljaju elektronskim putem na e-mail adresu tatjana.orasanin@mto.gov.rs . Dok se u štampanoj formi, sa naznakom „NAJBOLJE TURISTIČKO SELO“ i uz obaveznu napomenu „NE OTVARATI“ , šalje na adresu:

Ministarstvo turizma i omladine
Sektor za turizam
Omladinskih brigada br. 1
11070 Novi Beograd

Kontakt osoba u Ministarstvu turizma i omladine, Sektor za turizam je Tatjana Orašanin (telefon: 011/ 3122-869)
e-mail: tatjana.orasanin@mto.gov.rs

Izvor: GTO Kragujevac
Fotografija: Privatna arhiva, najlepše park dvorište
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.