Kragujevačka priča i Socijaldemokratska partija Srbije formirale novu Odborničku grupu

Politika

Odboričke grupe Kragujevačka priča i Socijaldemokratska partija Srbije formirali su zajedničku odborničku grupu u Skupštini grada Kragujevca čiji će naziv biti – Socijaldemokratska partija Srbije. Šef novoformirane odborničke grupe, koja će brojati pet članova, biće Edis Durgutović, zamenica Nina Vitorović, dok će članovi biti Duško Čairović, Marija Stevanović i Slavoljub Bradonjić.

  • Sada kao jedinstvena odbornička grupa možemo snažnije da zastupamo interese građana Kragujevca i da učestvujemo u radu Skupštine grada, istakao je Edis Durgutović na današnoj konferenciji za medije.

Odbornička grupa Socijaldemokratska partija Srbije je na današnjem zasedanju Skupštine grada Kragujevca podržala usvajanje budžeta za 2022. godinu.

  • Budžet grada Kragujevca za 2022. godinu je uravnotežen, iskren i realan, istakao je šef odborničke grupe SDPS Edis Durgutović.
  • Posebno jer je iza nas godina opterećena pandemijom COVID-a, koja drastično utiče i na prihode i rashode jedne lokalne samouprave, gradsko rukovodstvo je uspelo da napravi jedan budžet na kome se vidi odgovorno ponašanje prema građanima, posebno u oblastima obrazovanja, poljoprivrede i komunalne infrastrukture. Odgovornost prema građanima je fokus političkog delovanja Socijaldemokratske partije Srbije i zato je bilo prirodno da podržimo ovaj predlog budžeta, zaključio je Durgutović.
Tagovi:

1 thoughts on “Kragujevačka priča i Socijaldemokratska partija Srbije formirale novu Odborničku grupu

  1. Ovo je odbornička bruka. Sve bi učinili da dobiju mrvicu vlasti. Ako je potrebno kuvaće kafu i nosiće poštu u SG samo da se kaže da su deo vladajuće većine. Tako izgledaju politički jad i beda u današnjoj Srbiji.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.