Kragujevački naprednjaci čestitaju Glišiću reizbor za predsednika Izvršnog odbora

Grad Politika

Gradski odbor Srpske napredne stranke Kragujevac čestita Darku Glišiću reizbor za predsednika Izvršnog odbora stranke, navodi se u saopštenju te partije, koje prenosimo:

Na sednici Glavnog odbora Srpske napredne stranke Darku Glišiću je po treći put za redom ukazano poverenje, koje on nesumnjivo uspešno pravda rezultatima dugi niz godina, reizborom za predsednika Izvršnog odbora.

Svojom posvećenošću, brigom, marljivim radom i neiscrpnom energijom sa svakim odborom u Srbiji posebno Glišić je jedan od najzaslužnijih za izborne rezultate stranke.
U vremenu istorijskog uspeha i potpune dominacije SNS na političkoj sceni, za koju je najzaslužniji Aleksandar Vučić, Darko Glišić predstavlja onu neizostavnu kariku koja pokreće i održava u radu SNS mašinu.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Kragujevac nastaviće da pruža punu podršku Darku Glišiću u njegovom radu i po ugledu na njega konstantno unapređivati se na polju odnosa sa svojim sugrađanima, posvećenosti, marljivosti i postizanju vrhunskih rezultata.

Tagovi:

1 thoughts on “Kragujevački naprednjaci čestitaju Glišiću reizbor za predsednika Izvršnog odbora

  1. Sta ti je ljudska vrednost i dostojanstvo kada moras da hvalis tudje jer svoje nemas i nemas cime se pohvaliti…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.