Kragujevački SNS tvrdi da su stranke desnice večeras „na prevaru“ tribinu držale u skupštinskoj sali

Politika

Parlamentarne opozicione stranake – Novi DSS, POKS, Dveri i Zavetnici večeras u sali Skupštine Kragujevca održali tribinu, kojom su otpočele kampanju protiv nemačko-francuskog plana za Kosovo. Sa tribine su poslale poruke – Ne izdaji i Ne kapitulaciji.

Večeras je saopštenjem – Tajkuni hoće na silu da uđu u Skupštinu grada, reagovao Gradski odbor Srpske napredne stranke.

U saopštenju, koje prenosimo, kažu da „lukavo i jeftino u svom maniru, takozvana opozicija ponovo iskazuje vrhunac svoje nemoći i pokazuje da su im lični interesi iznad institucija“:

  • Pod plaštom zahteva za korišćenje skupštinske sale za potrebe jedne od odborničkih grupa, kukavice nisu smele ni da se predstave. Stranke koje nisu uspele glasovima građana da uđu u lokalni parlament pokušavaju to da učine svojevrsnom prevarom i da na silu zauzmu skupštinsku salu iako su im građani jasno na izborima rekli ne želimo vas u Kragujevcu, ne želimo vas u Šumadiji.
  • Više puta smo bili svedoci toga šta sve lažne patriote mogu da učine, ali pokušaj zloupotrebe prostora gradskog pralamenta je krajnje licemeran potez četiri organizacije koje su svesne da će ih narod i na sledećim izborima poslati na smetlište političke istorije pa sitnim prevarama pokušavaju da se izbore čak i za prostor gde će izneti lažni patrotizam i prazne političke floskule. Boško Obradović, Milica Stamenkovski, Miloš Jovanović i Vojislav Mihailović su očigledno zaboravili da je u Kragujevcu u srcu Šumadije počelo stvaranje moderne srpske države, ustavne i dostojanstvene. Gradski odbor Srpske napredne stranke u Kragujevcu poručuje da su Šumadinci časni i drže do tradicije i neće dozvoliti jeftina politikanstva i zloupotrebu institucija, piše u saopštenju kragujevačkog SNS-a.
Tagovi:

2 thoughts on “Kragujevački SNS tvrdi da su stranke desnice večeras „na prevaru“ tribinu držale u skupštinskoj sali

  1. Lažna opozicija zavrsava svoj posao koja je dobila od nalogodavaca u vlasti ,tipa vi meni glumite laznu opoziciju ,ja vama poslaničke mandate i ulazak u parlament uz to jos neki euro,poslic itd.To najbolje znaju da rade politički manipulatori kao što je Verko,Voja,i tobože Jovanovic ,Bosko,Milica ,odvlače pažnju običnim gradjanima od svakodnevnih problema i tako uspešno glume opoziciju,ako su istinska opozicija neka zatraze anketni odbor oko ubistva Cvijana,unistavanje srpskog seljaka ,poljoprivrede,stočarstva,voćarstva u suštini ovoj bandi od lažne opozicije treba suditi za prevaru građana i lažno predstavljanje u budućnosti kada se promeni ova vlast ,odnosno njihovi pislodavci.

    1. Zašto lažna opozicija? Ovde se radi o strankama koje se protive Vučićevoj izdaji. Nema tu nikakvog dogovora. Nije mi jasno zašto neki ljudi u svemu vide neko muljanje i dogovaranje. O čemu bi se ovde Miloš Jovanović i ostali dogovarali sa Vučićem? Nema logike. Ovde je jasno rečeno da priznavanje Kosova i dobrovoljna predaja ovog dela srpske teritorije Albancima nije opcija i da se o tome ne može pregovarati. Ni sa Vučićem ni sa Albancima. Vrlo jasno i vrlo oštro. Videće se uskoro kakve su naredne aktivnosti opozicije. Verovatno će tu biti nekog zaoštravanja, a dokle će to ići niko ne može pretpostaviti. Činjenica je samo da je Vučić krenuo u opasnu igru koja se po njega i SNS ne može dobro završiti. Srbi nikada nisu praštali izdaju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.