Kragujevčani nisu zainteresovani za priču o predsednikovim obećanjima (VIDEO)

Grad Politika Video

Prilikom poslednjeg obraćanja građanima i građankama Srbije, predsednik Aleksandar Vučić više puta pomenuo je Kragujevac u kontekstu brojnih rekonstrukcija i izgradnji – Univerzitetski klinički centar, Tržnica, severna obilaznica, stadion „Čika Dača”, rekonstrukcija porodilišta. O svemu ovome Kragujevčani su mnogo puta slušali, a promene nisu videli, pa ne čudi nezainteresovanost i nepoverenje koje su pokazali u odgovorima, u anketi za naš portal.

  • Ne pominjite mi ga, kaže užurbana sugrađanka.
  • Ništa ne mislim, od tog nema ništa, nikakvog rada, sve su prevare, kao što je do sada slagano, slagano je i to, navodi drugi građanin.

Jedna sugrađanka ističe da ne gleda televiziju, te ne može da prokomentariše, kaže da je penzionerka koja samo čita knjige, dok se druga dvojica Kragujevčana nadaju da će se nešto uraditi: „Da li je to dobro ili nije, videćemo, vreme će pokazati”, „daj Bože, šta drugo da kažem, da idemo malo napred, ako ne, vraćamo se gde smo bili dosad”.

Snimateljka: Jelena Nikolić
Tagovi:

3 thoughts on “Kragujevčani nisu zainteresovani za priču o predsednikovim obećanjima (VIDEO)

  1. 124 000 gradjana Kragujevca ne podrzava rad predsednika i nije glasalo za njega na izborima.
    Mislite o tome

    1. Bravo! Hajde sad i ti objasni da je 36 veće od 38,15 partija na 5 lista uzelo 95 glasova više od jedne liste sa pet stranaka na njoj. Koju li si ti,rodjeni,matematiku učio u školi i kako si završio,ako si,to je misterija…

  2. Naravno da je sve laž. Jasno je i da su izbori, osim u Beogradu, pokradeni i u Kg-u i verovatno na svakom biračkom mestu, negde više, negde manje. Samo retardiran narod može da glasa ponovo za istu vlast kojoj je potrebno više vremena da rekonstruiše zgradu tržnice nego što je bilo potrebno da se ona sagradi pre skoro 100 god. Da ne pričam o ostalim projektima koji nisu realizovani a ooooodavno najavljeni.Ne mislim da su Kragujevčani toliko glupi, ali, pokradeni jesu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.