Kragujevčani sinoć na Trgu Radomir Putnik proslavili uspeh FK Radničkog 1923 – uspon ka Evropi

Društvo Fudbal Grad Sport

Kragujevčani, među kojima su bili i mladi i stariji, nestrpljivo su čekali igrače Radničkog 1923 na Trgu Radomira Putnika da svi zajedno proslave istorijski plasman kluba u Evropu. Atmosfera je bila puna energije već pred početak prenosa utakmice sa Partizanom.

Na Trgu Radomira Putnika veliki ekran, ali i bik na ražnju.

Autobus sa igračima iz Beograda stiže nešto pre 23 sata. Baklje, muzika, skandiaranje… Navijači Radničkog ne kriju oduševljenje i ponos zbog plasmana svog tima u evropska takmičenja. Obećavaju još veću podršku igračima u narednim utakmicama.

Grupa mladića, koja je prisustvovala ovom događaju, rekla je da redovno posećuje utakmice, da su očekivali ovakvo dostignuće, i da su crveni“ za njih ugledni primer za postizanje uspeha, kao i to da će ih bodriti još više u predstojećem utakmicama:

  • Ovaj uspeh je uspeh kluba, ali i grada Kragujevca, a ostaće urezan u sećanju svih nas, kaže mladić.

Uz bogati muzički program prisutni su uživali pevajući i navijačke pesme posvećene klubu, a pri povratku „crvenih” iz Beograda, većina je uglas uzvikivala:Šampioni! sa posebnom emocijom.

Voditelj programa je predstavio kompletnu ekipu na čelu sa trenerom Feđom Dudićem, a nakon toga Dudić je stao pred okupljene i izrazio svoju zahvalnost Kragujevčanima na dočeku i što su došli u velikom broju, ističući njihovu neizmernu podršku kao jedan od ključnih faktora u uspehu tima.

Dok su fudbaleri zajedno sa trenerom i prisutnima pevali proslavljajući uspeh, atmosfera je dodatno ulepšana nezaboravnim vatrometom, nakon čega su nastavljeni muzički koncerti.

Fotografije: Lazar Novaković
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.