Kragujevčani uglavnom ne znaju za Vučićev miting u subotu (VIDEO)

Izbori 2022 Politika

Iako je lajavac u petak popodne najavljivao „veliki miting Aleksandra Vučića“ za subotu na Trgu kod Krsta, a JKP „Šumadija“ obaveštavala građane o zabrani saobraćaja i parkiranja u centru grada, Kragujevčani u anketi Glasa Šumadije uglavnom ne znaju za događaj.

  • Znam da dolazi, a ne znam da li ću ići, kaže starija Kragujevčanka i dodaje da ako ne bude išla na miting „gledaće ga preko televizije.“

Većina, međutim, prvi put čuje da Vučić dolazi u Kragujevac a kažu i da mnogo zainteresovani:

  • Ne znam ni da dolazi, ni kad dolazi, niti bilo šta, kaže penzionerka.

Zbog Vučićevog mitinga zabranjen je i saobraćaj u centru grada od danas popodne.

Kragujevački odbor SNS o ovom predizbornom mitingu nije obavestio novinare, niti o njegovom održavaju, sem zvučnika „lajavca“ nema zvaničnih objava ili poziva medijima sem na njihovoj fejsbuk stranici.

Tagovi:

1 thoughts on “Kragujevčani uglavnom ne znaju za Vučićev miting u subotu (VIDEO)

  1. Koga u KG zanima šta ima da kaže ovaj naš domaći baron Minhauzen? Toliko puta je već slagao i prevario narod da više niko nije siguran da on uopšte ume da govori istinu. A to što narod ne zna da on sutra ima „koncert“ u KG samo govori o tome da je već svima preko glave, i da je vreme da nestane sa političke scene. Bio je i ostao prilično iritantan i zloban. Treba da budemo svesni da zlo koje je sada u njemu nikada neće nestati i da će uvek trovati narod.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.