Kreativni park u Kragujevcu će od večeras biti zatvaran u 22 sata

Grad

Kreativni park će od večeras biti zatvaran svakoga dana u 22 sata, dok će gradska Komunalna milicija pojačati nadzor ovog prostora koji je namenjen za igru, rast i razvoj naših najmlađih sugrađana.

  • Radi bezbednosti naših sugrađana, a posebno sugrađanki u Kreativnom parku će na mestima gde je sada nema, biti postavljena i odgovarajuća led rasveta, rekao je Predrag Stevović, član Gradskog veća za sport, koji je danas, nakon pritužbi građana da je deo sprava u potpunosti uništen i neupotrebljiv, obišao park zajedno sa predstavnicima SPD „Radnički“ i Komunalne milicije.
  • Tokom noći u Kreativnom parku se okupljaju društveno neodgovorni pojedinci zbog čega će Komunalna milicija pojačati kontrolu ovog prostora i da ukoliko uoče maloletna lica pozovu policiju. Ako je reč o maloletnim licima tražićemo građansku odgovornost roditelja, a ukoliko su u pitanju punoletna lica podizaćemo prekršajne i krivične prijave zbog uništavanja javne svojine, kazao je Stevović.

U narednom periodu Kreativni park će se zatvarati u 22 sata, a kao hitnu meru opredeljeno je pola miliona dinara, kojim će SPD Radnički obnoviti uništeni mobilijar i sprave. U

Kreativni park, je prema rečima direktora SPD „Radnički“ Bratislava Urakovića imao rekordnu posećenost ove godine.

  • Sugrađani u najvećoj meri koriste park na pravi način, ali ima i neodgovornih posetilaca. Do sada smo bili dosta blagi, a vrata parka su bila otvorena i noću. Od večeras krećemo sa zatvaranjem, sutra ćemo instalirati lampe sa senzorima i video nadzor i u kratkom roku sanirati učinjenu štetu na spravama, jer moramo, ističe Uraković, da sačuvamo ogromno bogatstvo koje imamo na najlepšoj lokaciji u gradu.
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.