Liga budućih šampiona

Fudbal Grad Sport

Najboljim ekipama, malim fudbalerima i golmanima u Ligi budućih šampiona za sezonu 2023/2024 dodeljene su medalje i nagrade za različite uzraste i kategorije. Ove godine prvi put dodeljeno je priznanje „Veliko srce Lige budućih šamiona“.

Zaslužene nagrade malim sportistima iz Kragujevca, Gruže, Despotovca i Požarevca uručio je Stefan Nikezić, član Gradskog veća, koji je u ime grada na završnoj svečanosti pozdravio organizatore, učesnike i roditelje i istakao veliko zadovoljstvo što je u društvu mladih i talentovanih sportista.  

  • Živimo u vremenu modernih tehnologija gde su svima dostupni pametni telefoni, kompjuteri i konzole za igrice. Ponosan sam što je ovoliki broj dece i roditelja koji su usmeravali svoju decu na sport i što su sport izabrali za stvaranje novih prijateljstava, kazao je Nikezić, član Gradskog veća i mladim fudbalerima poželeo da budu uspešni i da kroz život uvek osvajaju medalje.

Liga budućih šampiona traje već 14 sezona, a Kragujevac je domaćin jednog od najmasovnijeg sportskog takmičenja za decu već osam godina.

  • Ove godine na terenu Sportskog centra Arena takmičilo se 85 ekipa u sedam generacija, odnosno oko hiljadu dečaka i devojčica iz Kragujevca, Despotovca, Gruže i Požarevca, rekao je direktor Lige budućih šampiona, Marko Popadić.

Najbolji golman Lige budućih šampiona za sezonu 2023/2024 je Matija Radović, dok je za najboljeg igrača Lige izabran David Miladinović. Nagrade za fer-plej ove godine dobili su Simon Krasić i David Simić, a prvo priznanje „Veliko srce Lige budućih šamiona“ otišlo je u ruke mladog fudbalera Lazara Jaćovića.

Završni turnir Lige budućih šampiona odigraće se krajem maja na Zlatiboru.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.