MARINIKA TEPIĆ: DAČIĆ OPTUŽBAMA POKUŠAVA DA SAKRIJE SVOJ LOPOVLUK

Politika

Potpresednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić izjavila je danas da ministar spoljnih poslova Ivica Dačić optužbama pokušava da sakrije „svoj lopovluk“.

Dačić je ranije danas izjavio da su „najobičnije laži“ Marinike Tepić da je on prikupljao novac od privrednika da bi time plaćao povlačenje priznanja Kosova i dodao da je to „jedan od najvećih napada sa ciljem kompromitacije državne politike Srbije“.

Tepić je u pisanoj izjavi istakla da je govorila da Ivica Dačić zloupotrebljava patriotizam i „laže ljude ubedjujući ih da od njih novac uzima da bi finansirao povlačenje priznanja, a zapravo ga trpa u svoj džep“ i dodala da pri tim tvrdnjama ostaje.

  • Dačić svoj lopovluk pokušava da sakrije tako što optužuje mene za nešto što nikada nisam rekla. Na jučerašnjoj konferenciji za novinare sam naglasila da neću govoriti o diplomatskim aktivnostima države Srbije koje su za rezultat imale povlačenje priznanja Kosova od strane nekih država članica UN. Dakle, nisam govorila da do povlačenja priznanja dolazi plaćanjem, kazala je Tepić.

Ona je u utorak rekla da Dačić prikuplja novac od privrednika koji koristi za povlačenje priznanja nezavisnosti Kosova i da je samo od trgovca oružjem Slobodana Tešića dobio milion evra.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.