Milan Tanović izabran za predsednika Pokreta obnove Kraljevine Srbije u Kragujevcu

Grad Politika

Jedini kandidat za predsednika Gradskog odbora POKS-a u Kragujevcu bio je Milan Tanović (36), diplomirani pravnik, jedan od osnivača POKS-a, koji je nastao 2017. godine.

POKS u Kragujevcu ima 1.152 članova a na izborima je glasalo 599 pripadnika te stranke, što predstavlja 57% od ukupnog broja članova.

  • Velika je čast biti predsednik jedne političke stranke, ali takođe ta funkcija sa sobom nosi veliku odgovornost. Izuzetno sam ponosan što su članovi POKS Kragujevac izašli po ovako toplom danu, najtoplijem ove godine, u velikom broju da podrže moju kandidaturu, čime su pokazali da je POKS jedinstven i da su svi prethodni problemi stavljeni po strani, kaže Tanović.

Novi predsednik kragujevačkih monarhista poziva „sve monarhiste i ravnogorce da se pridruže u borbi za ideju koju POKS nosi u svom imenu, a to je vraćanje Srbiji svog krsnog imena, a to je Kraljevina Srbija“.

  • Program za lokalne izbore predstavićemo u narednom periodu, kada ćemo takođe doneti odluku na koji način će POKS nastupiti na sledećim lokalnim izborima, kaže Tanović.
Tagovi:

2 thoughts on “Milan Tanović izabran za predsednika Pokreta obnove Kraljevine Srbije u Kragujevcu

    1. Verko odavno leprša. Nije poznato samo kada će konačno odlepršati u penziju. A što se „šefovanja“ tiče, pa to je već nebitno kada je POKS u pitanju. Nevažan podatak o minornoj političkoj organizaciji.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.