Milan Tanović: Nije logično da predsednik Skupštine bude iz SPS-a, a sekretar SNS

Grad Politika

Predsednik POKS Kragujevac Milan Tanović na sednici skupštine grada Kragujevca Izjavio je da „nije logično da SPS dobije mesto predsednika skupštine grada Kragujevca a da sekretar skupštine bude iz SNS-A“.

  • Lepo je to uvio u foliju gospodin Petrašinović svojim izlaganjem, hvaleći zrelost Momčilovića da izabere sekretara koji nije iz njegove stranke, izjavljujući da je to iznenađenje. Međutim, svako ko poznaje političku situaciju u gradu, svestan je da tu nešto ne štima. Na taj način se šalje poruka da SNS nema poverenja u SPS ili da SPS nema kadar za tu funkciju.

Tanović je mišljenja da je prva opcija verovatnija, tako da imamo prvu naznaku krize vlasti. Ovu konstataciju, smatra predsednik kragujevačkog POKS-a, „potvrdili su bivši gradonacelnik Dašić i novi predsednik skupštine Ivica Momčilović, pokušavajući za skupštinskom govornicom da opravdaju ovakav izbor“. 

  • Ono što je svakako zrelo, zrelo je da se promeni vlast. Promenljivost vlasti je korisna za svako društvo i oličenje je demokratije, izjavio je Tanović.
Tagovi:

1 thoughts on “Milan Tanović: Nije logično da predsednik Skupštine bude iz SPS-a, a sekretar SNS

  1. Pa dobro mi gradjani dobro znamo posto ste sve fore i fazone isprobali unazad dugi niz godina… a ovaj cika se pravi kao pametan i mudrac kao monah iz Sao Lina.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.