Milan Tanović (POKS) – Desnica i levica u Kragujevcu ujedinjene u cilju pobede nad SNS-om

Izbori 2023

Saopštenje predsednika GO POKS Kragujevac, Milana Tanovića, prenosimo u celosti.

„Prilikom predstavljanja Koalicije: UJEDINJENI PROTIV NASILJA – NADA ZA KRAGUJEVAC, koju čini 7 stranaka (Pokret obnove Kraljevine Srbije – POKS, Zajedno za Šumadiju – ZZŠ, Stranka slobode i pravde – SSP, Demokratska stranka – DS, Narodni pokret Srbije – NPS (Miki Aleksić), Nova Demokratska stranka Srbije – NDSS i Pokret slobodnih građana – PSG) izjavio sam da se zahvaljujem lokalnoj i republičkoj vlasti što su svojom autokratskom vladavinom, „pomogli“ opoziciji da uradi nešto što nije mogla 23 godine, a to je da se UJEDINI.

U Kragujevcu imamo najbolji primer u Srbiji, kako opozicija treba da sarađuje, jer se u Kragujevcu ujedinila i „desnica“ i „levica“, sa istim ciljem, da pobedi SNS na predstojećim lokalnim izborima.

Po svim istraživanjima lista UJEDINJENI PROTIV NASILJA – NADA ZA KRAGUJEVAC stoji bolje nego lista SNS i definitivno se među biračima u Kragujevcu stvorila referendumska atmosfera između ove dve liste.

Iako su programi stranaka koje čine ovu koaliciju definitivno različiti na državnom nivou, na lokalnom nivou ova različitost ne predstavlja problem, jer sve okupljene stranke imaju identičan program za Kragujevac a to je rešavanje problema korupcije, infrastrukture, zdravstva, inflacije, povećanje agrarnog budžeta kao i postavljanje stručnjaka na vodeća mesta u gradu koji neće dozvoliti da se dešavaju greške i javašluk koje krase trenutnu vlast, a najbolji primer su Tržnice koje su 1929 godine izgrađene za godinu dana, a danas skoro 100 godina kasnije, umesto da budemo brži, mi smo sporiji, te rekonstrukciju tržnice vlast radi skoro 4 godine.

Možda je vlast sporija nego što bi trebalo da bude, ali je zato skuplja i pravi više grešaka.

Podsetimo se da se prilikom rekonstrukcije na objektu pod državnom zaštitom obrušio zid,da se oko Tržnice napravilo smetlište kao i da Tržnicu i dalje ruže dva bunkera za koje je gradonačelnik najavio rušenje. Čak se i predsednik države oglasio povodom Tržnice, kritikovao Kragujevačku vlast i izjavio da su nesposobni.

Iz straha od pobede opozicije, predsednik RS izjavljuje da će se u opoziciji ujediniti i kuso i repato (što je vid verbalnog nasilja) kako bi se domogli fotelja, pokušavajući time da odvrati birače da glasaju protiv ove vlasti. Naprotiv, UJEDINILO SE NEZADOVOLJNO I OGORČENO. Nezadovoljno sistemom u kom živimo kao i nakaradnim vrednostima koje se svakodnevno promovišu putem rijalitia, nezadovoljno medijskim mrakom, izbornim uslovima, bahatim funkcionerima, životnim standardom kao i nasiljem sa kojim se nažalost susrećemo.

DA, MI MOŽEMO BOLJE I TO GARANTUJEMO.

UJEDINJENI DO POBEDE.“

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.