Milan Tanović: SNS da nazove listu – „Pljuni, pa poliži“

Grad Politika
 • Ukoliko bi osnivači SNS-a, kako u Kragujevcu, tako i u celoj Srbiji zaspali 2008. god. a probudili se 2023. god, bili bi u takvom šoku da bi dali sve što imaju, da mogu da vrate vreme unazad, i sami sebi u 2008-oj lupe šamar, jer su dozvolili da su im svi oni protiv kojih su se tada „politički borili“ (a često i fizički, kao što su se borili baš protiv novog „pojačanja“ Ivice Samailovića 2013. u Beloševcu, kada je morala da interveniše policija sa  „maricom“) sada predstavnici u parlamentu, ministarstvima (Siniša Mali, Aleksandar Martinović, Jovanova, Nataša Jovanović, Zorana Mihajlović, itd.)… i predstavljaju se kao kapitalna pojačanja, podseća predsednik Gradskog odbora Pokreta obnove kraljevine Srbije u Kragujevcu Milan Tanović.

Tanović misli da je „glavni uslov za odabir pojačanja, pored toga što su dotični bili na drugoj strani terena“+, je da boluju od amnezije“.

 • Takve kriterijume ispunila je Nataša Jovanović, koja je pre par meseci pojačala SNS. Jovanović nije imala problem da ispuni uslove, s obzirom da je dosta toga zaboravila. Zaboravila je da je polivala vodom tadašnju predsednicu Skupštine, Natašu Mićić, da je bacala kletve za govornicom, da je sadašnjeg šefa Vučića nazivala agentom MI 6 a za SNS, da je skraćenica od satanističke Nikolićeve sekte.
 • Samailović takođe nije imao problem da ispuni oba uslova, jer je pre samo mesec dana kao šef odborničke grupe Zajedno za Šumadiju, obraćajući se odbornicima na sednici Skupštine grada, rekao je da odborničku grupu SNS odlikuju „fašističke izjave“. Članovi SNS iz MO Beloševac možda su i u najvećem šoku, jer pored Samailovića, mogu se pohvaliti sa još jednim bivšim političkim protivnikom, Aleksandrom Lazovićem, koji je sada šef kabineta gradonacelnika. 

Tanović tvrdi da je „slična situacija je i u Gradskom odboru Zdrave Srbije“, čiji su predstavnici pre par meseci potpisali sporazum o saradnji sa još 10 opozicionih partija u Kragujevcu, kojim su se obavezali da ne ulaze sa SNS-om u koaliciju ni pre ni nakon izbora.

 • Svestan ogorčenosti osnivača SNS i gubitkom velikog broja glasova, Vučić pokušava da lukavim manevrom, vraćajući Tomislava Nikolića na političku scenu ublaži nezadovoljstvo najvernijih članova SNS-a, kaže predsednik kragujevačkog POKS-a i ocenjuje da će predstojeće izbore „prelomiti baš ti nezadovoljni članovi SNS“.
 • Kazniće svoju stranku glasanjem za druge opcije, iako im to teško pada. SNS će zbog želje da oslabi političke protivnike, u stvari oslabiti sebe, jer sa tim „pojačanjima“ neće dobiti ništa, a izgubiće mnogo (identitet su već izgubili). Koga će Ivica Samailović ubediti da sad glasa za SNS a ne za Verka? Nikoga! A da li je odvratio osnivače SNS da glasaju za svoju prvu političku ljubav?? 
 • Zbog svega navedenog, POKS se zalaže za promenu sistema i svesti u društvu. Da nam nenormalno, ne bude normalno, poručuje Tanović. 
Tagovi:

10 thoughts on “Milan Tanović: SNS da nazove listu – „Pljuni, pa poliži“

 1. Pa Aleksandar Lazović nije tu zahvaljujući svojim sposobnostima, već zahvaljujući tome što je Dašiću brat.
  A Samailović Samozvani Vojvoda i ne zna šta je „fašizam“, siguran sam. To je lupio onako. 🤣
  Obojica vrlo školovani, na prestižnim fakultetima.

 2. Ako je SNS-u u Kragujevcu glavno pojačanje Ivica Samailović,Ilija Radovanović/večiti preletač/ i Nataša radikalka, loše im se piše na izborima 17.13.2023.

 3. Sve su to veličine ljudske do juče mažu a sasa pojačanja. Sve Verkovi puleni spremni za njega da poginu a danas spremni da ga biju. Ni on nije bolji menja kožu samo da upadne u neku ložu.

 4. Ni taj Tane nije bolji i on bio sa Čikirizom protiv izdajnika poksa. Nema kod nas političara sa obrazom.

 5. Na niske je grane pao SNS u Kragujevcu ako im je glavno pojačanje Ivica Smailović, Ilija Radovanović i Nataša radikalka.Dno dna.

 6. Beloševac ne sme da stane – tako treba da nazovu listu koja će možda imati najviše glasova od drugih pojedinačno na lokalu zbog AV ali koja će da ostvari najslabiji rezultat SNSa u celoj Srbiji..Od Nataše Jovanović do Edisa Durgutovića preko Ivice Samailovića, narod ih prosto obožava sa sve genijalnim umom koji ih je skupio na jedno mesto i na istu listu..

 7. Evo ja nemam problem da kazem da sam glasao za SNS na lokalu kada je gradonacelnik postao Dasic verujuci da gore od Raleta ne moze a da je opozicija tek katastrofa. Da sam znao sta ce zadesiti Trznicu i trg R. Putnika, da sam znao koga ce da postave za direktora Koraka i kako belosevacki klan “pise preporuke” ne bih glasao ni za 3 zivota. Posto ja ne umem da procenim, ja vise ne izlazim na izbore. Slobodno opalite braco i sestre ali ja rekoh istinu…

 8. Gospodin Tanović je apsolutno u pravu.
  Prvo su Nikolići i drugari započeli zakopavanje kragujevačkog SNS, a onda je pleme Daši sa svojim rođom Brbuleom Lazovićem udario poslednju lopatu.
  Rasterali su sve aktivne članove, aktiviste ponizili, od jedinog poštenog naprednjaka u KG Petrašinovića fikus napravili.
  Na ovim izborima pošteni članovi SNS, osnivači, aktivisti i simpatizeri će se pošteno odužiti plemenu Daši, Brbuletu Lazoviću i ekipi „Verkovih goluba preletača“.
  Živi bili pa videli, članstvo SNS u KG je besno, razočarano, apatično, a to je dobitna kombinacija za opoziciju, sad samo mudro i pametno da odigramo i da pošaljemo pleme Daši, Brbuleta i ostalu „Verkovu preletačku golub ekipu“ u istoriju.

  1. Petrašinović da je pošten čovek ,a ne naprednjak jer te dve stvari su nespojive otišao bi ,ali onda bi mu žena bila nezaposlena med. sestra,on ne bi imao skup telefon ,funkciju u Energetici ,platu kao predsednik skupštine i još masu drugih privilegija za koje se zna ,a i one druge..Prema tome to je crnje prodati se a glumatati fikusa.Čovek bez časti,karaktera i dostojanstva koji se prodao doduše ne baš jeftino.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.