Miroslav Petrašinović: A ko se to uplašio poraza?

Izbori 2023

Miroslav Petrašinović, zamenik šefa izbornog štaba SNS Kragujevac u saopštenju za medije ocenjuje da „kako se približavaju izbori, u opoziciji sve više raste nervoza, zbog paničnog straha od izbornih rezultata“.

Prenosimo saopštenje Miroslava Petrašinovića:

Zna dobar deo opozicije da je jedva oko cenzusa, pa joj zastaje knedla u grlu svakim našim novim uspehom. Poručujem im da nemaju razloga da se plaše. Ne bi bilo prvi put da izgube; a ni poslednji.
Izbori su tu da svima nama odmere političku snagu i nivo poverenja građana. A građani znaju ko je šta uradio.
Ni najmaliciozniji kritičari vlasti ne mogu, a ne priznati da je graditeljstvo postalo sinonim za stanje u Srbiji. Gradili smo i gradimo autoputeve i puteve, bolnice, fabrike, zgrade škola i fakulteta…
Sasvim otvoreno ističem da je i nama projektni cilj da u Kragujevcu bude rešen problem zgrade FILUM-a u narednom periodu. A zašto do sada ovaj davnašnji problem nije rešen, ostaje otvoreno pitanje. Podsetiću da je u vreme kada su neki drugi imali gradsku i republičku vlast, bila opredeljena jedna lokacija u centru. Zašto je ona „volšebno“ nestala i prenamenjena pitanje je na koje odgovor znaju neki drugi, a pre dolaska SNS na vlast. Slično je bilo i sa novim neuspešnim pokušajem iste garniture da FILUM smesti u Dom Vojske, ali su bili u međusobnoj svađi.
Ostaje na nama da taj problem konačno bude rešen i biće rešen. Neka niko ne misli da javno data reč našeg Predsednika, Aleksandra Vučića, nema čeličnu težinu. Zato poručujem svima da će Grad uložiti maksimalan napor ovim povodom sa uspešnim rezultatom, u šta ćete se svi uveriti.

I tako, deo po deo, Kragujevac postaje i tek će postati otvoren grad.
Centar izvrsnosti sa Bankom matičnih ćelija i pratećim laboratorijama ravno je genetskom kapitalu, koji nas održava u ljudskom trajanju. Mnogi možda još uvek nisu svesni da je reč o milenijumskom projektu koji Kragujevac stavlja u centar sa neverovatnim resursima.
Zar neko misli da bi studentima iz inostranstva bilo interesantno da studiraju na našem Univerzitetu, da im Kragujevac kao grad nije privlačan? Razvojem započetog, naš grad će zaista postati svet u malom, mesto fluktuacije najvrednijih naučnih ideja i znanja kao kapitala ovog veka.
Zato, Srbija ne sme da stane!

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.