Misli okrenute ka susretu sa Austrijancima (VIDEO)

Fudbal naslov Sport

Fudbaleri i stručni štab Radničkog 1923, po oblačnom ali prijatnom vremenu i na temperaturi od 17 stepeni, odradili su prvi trening po dolasku u Antaliju, tačnije oblast Side, u kojoj će biti stacionirani do poslednjeg januraskog dana. Rad je obavljen na izuzetno dobro pripremljenom terenu sa prirodnom travom, nedaleko od hotela u kome se nalazi ekipa. Trener Feđa Dudić je na raspolaganju imao sve igrače, od kojih su Slobodan Simović, Luka Zorić i Veljko Dimitrijević rad obavili manjim intenzitetom u odnosu na ostale saigrače.

Kao što je poznato, tokom boravka na turskom primorju, „crveni“ će imati tri kontrolna susreta, a prvi protivnik biće desetoplasirani član austrijske Bundes lige, ekipa Altaha. Celokupan stručni štab je izuzetno ozbiljno prišao pripremi za ovaj meč, bez obzira što se radi o prijateljskom odmeravanju snaga.

  • Upravo je to tendencija kojoj non stop težimo, da na maksimalnom nivou odigramo svaku utakmicu bez obzira na njen značaj i ime protivnika. Austrijanci igraju u formaciji 1-3-4-1-3, na koju do sada nismo imali prilike da se namerimo. Plan je da vodeći igrači odigraju više od 60 minuta, tako da ćemo već time početi da ocrtavamo konture prve postave za nastavak prvenstva. Želimo da odigramo bolje u segmentu tranzicije po izgubljenoj lopti, što smo veoma loše radili u nedavnom prijateljskom susretu sa IMT-om, otkrio je strateg tima sa „Čika Dače“, pred meč sa Altahom, koji će se održati u ponedeljak sa početkom u 13.30 časova po vremenu u Srbiji..

Preostale dve provere uslediće u petak, 26. i utorak, 30.januara, kada će rivali biti Krila Sovjetov i LKS Lođ.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.