Na Fakultetu medicinskih nauka u Kragujevcu uručeni indeksi drugoj grupi stranih studenata

Društvo

Drugoj grupi stranih studenata IAS medicine na engleskom jeziku svečano su uručeni indeksi u amfiteatru FMN. Indekse za 78 studenata koji su u Kragujevac stigli iz Indije, Nigerije, Brazila, Novog Zelanda, Iraka i drugih evropskih i svetskih zemalja indekse je uručila rukovodilac studijskog programa IAS medicine na engleskom jeziku prof. dr Ivana Živanović Mačužić .

Ona je pozdravila nove studente i poželela im dobrodošlicu na FN u Kragujevcu ističući da ih u narednom periodu očekuje dugotrajan i predan rad kao i da su svi nastavnici i saradnici, uz znanje i veštine koje će im preneti, tu da i u svakom smislu pomognu.

Nastava na IAS medicine na engleskom jeziku , novoakreditovanom studijskom programu Fakulteta, počela je 30. oktobra a novoj grupi studenata nastava kreće od ponedeljka 20.novembra. Ovaj studijski program, pored 59 brucoša upisali su i studenti viših godina medicine, koji su u Kragujevac došli sa svih strana sveta zbog , kako kažu, dobrih referenci koje fakultet ima. U prvoj godini novog studijskog programa na FMN biće upisano ukupno 286 stranih studenata, tako da je do kraja godine planirana još jedna svečana dodela indeksa.

Fotografije: Fakultet medicinskih nauka Kragujevac
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.