Na Glasu: Ivica Momčilović i Dušan Zeka Aleksić (VIDEO)

Izbori 2022 Politika Video
  • Spremamo se za izbore, imamo najboljeg kandidata za premijera – Ivicu Dačića, vodićemo kampanju za svoju parlamentarnu listu, ali ćemo podržati Aleksandra Vučića kao kandidata za predsednika Srbije, rekao je predsednik Gradskog odbora socijalistilčke partije Srbije u Kragujevcu Ivica Momčilović u emisiji Na Glasu našeg portala.

Lider organizacije „300 Kragujevčana“ Dušan Zeka Aleksić je rekao da mogu da sklope koaliciju sa nekom partijom koja ima nacionalni karakter, ali bi izgubili načela na kojima počivaju a to su lokalne teme.

  • Naš program je regionalizacija, decentralizacija, neposredan izbor narodnih poslanika i ovog trenutka ne vidim partiju na nacionalnom nivou koja zastupa taj program, rekao je Aleksić.
Razgovarao: Nenad Živadinović
Snimatelj: Miloš Simović
Tagovi:

1 thoughts on “Na Glasu: Ivica Momčilović i Dušan Zeka Aleksić (VIDEO)

  1. Tvoj program Zeko je da se samo još više „uvučeš“ naprednjacima. Sve te tvoje prazne priče o regionalizaciji, decentralizaciji…služe samo da zaluđuju Kragujevčane a u suštini ni ti Zeko u njih ne veruješ. Prodao si se naprednjacima za malo vlasti, ali te to ne sprečava da i dalje misliš da je ovaj narod glup i politički nepismen. Na prevari naroda i njegovoj lakovernosti ste ti i tvojih 300 parazita i dobili odborničke mandate. Ali nemoj da te to zavara. Ljudi ipak pamte političke prevare i izneverena obećanja. Ukapiraćeš to već na sledećim lokalnim izborima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.