Na sledećoj sednici Skupštine grada nacrt Odluke o budžetu grada Kragujevca za 2024.godinu

Grad

Gradsko veće grada Kragujevca je na današnjoj prvoj sednici a radi razmatranja Nacrta odluke o budžetu grada Kragujevca za 2024. godinu kao i Nacrta Kadrovskog plana zaposlenih u gradskim upravama i stručnim službama grada Kragujevca za 2024. godinu usvojilo zahtev za sazivanje sednice Skupštine grada Kragujevca po hitnom postupku.

Članovi Gradskog veća usvojili su Predlog Poslovnika o radu Gradskog veća, kao i predlog rešenja o postavljanju novog vršioca dužnosti načelnika Gradske uprave za razvoj i investicije. Ovu funkciju će, u narednom periodu umesto Dejana Ružića koji je izabran za zamenika gradonačelnika na jučerašnjoj sednici Skupštine grada, obavljati Snežana Petrović, koja je do sada rukovodila Sekretarijatom za investicije u ovoj upravi.

Tagovi:

1 thoughts on “Na sledećoj sednici Skupštine grada nacrt Odluke o budžetu grada Kragujevca za 2024.godinu

 1. Danas je 13.03.2024. a ovde se kaze nacrt budzeta za 2024. 🙂
  Ovo samo pokazuje o kakvim se velicinama i domacinima radi.

  Obesmislili su sve. Za izmisljeni porez na imovinu jos nisu dostavljena resenja ali se od gradjana kao i uvek ocekuju da bez resenje po prethodnom resenju placa isti. Bar da kazu uredu nema resenja nema kamate dok ne dodje novo resenje…
  Sada kada su stari a novi vlastodrsci i ovaj porez ce verovatno otici u nebesa obzirom da je vec bilo najavljeno da ce biti povecan prosle godine.

  Ovde ljudski zivot postaje sve jeftiniji a cene i nameti sve veci – uspeh doba prvobitne zajednice, faraona i robovlasnika.

  Sramota.

  p.s. Posto su pre bili isto na vlasti i ako su znali za izbore zasto pre izbora nisu radili na budzetu za 2024. i pre glasanja i svega usvojili budzet za 2024.? Ovo moze takodje da ukazuje da ce ovaj budzet sada biti jos vise „razvojni“ i „dobar“ za nas gradjane a za pojedince na vlasti i uz vlast ce biti zlatna koka.

  Opozicija mlaka… gradjani sludjeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.