Na Šumadija sajmu otvoren 14. Sajam građevinarstva

Grad

Danas je otvoren Sajam graevinarstva, koji se na Šumadija sajmu održava do subote  25. marta.

Organizator ove manifestacije je „Šumadija sajam” uz  podršku Građevinskog klastera Šumadije i Pomoravlja i Centra za energetsku efikasnost, a pokrovitelj grad Kragujevac.

Ovogodišnji  Sajam zvanično je otvorila, Danijela Karić Mileusnić, direktorka marketinga Stambeno poslovnog kompleksa “Tesla Palace”, a svečanom događaju i prisutnim zvanicama obratili su  se direktor  Šumadija sajma Aleksandar Štajn i energetski menadžer grada Kragujevca Ana Radojević, koji su prigodnim govorom pozdravili prisutne, a izlagačima  i poslovnim saradnicima, poželeli dobrodošlicu, prijatan boravak i uspešne poslovne kontakte na sajmu.

Na otvaranju je istaknut značaj ove sajamske i privredne manifestacije kao jedne od najvažnijih za privredni razvoj naše zemlje.

Na ovogodišnjem Sajmu predstavljaju se renomirane građevinske firme. Učesnici su ponudili projekte, izgradnju obejkata, mašine za obradu stakla i stolariju, građevinsku mehanizaciju i mašine, najsavremenije materijale i alate…

U okviru sajma planirane su i propratne aktivnosti, kao što su predavanja, prezentacije,  predstavljanje novih projekata koji će prvi put biti prezentovane upravo na sajmu građevinarstva u prostorijama Medija centra na Šumadija sajmu, gde predavanja i prezentaciju projekata organizuju Građevinski klaster Šumadije i Pomoravlja, Centar za  energetsku efikasnost I Inženjerska komora Srbije

Poseban akcenat na Sajmu građevinarstva u Kragujevcu je stavljen na termoizolacione PIR ploče, solarne panele, energetsku efikasnost , kao i na pogodnosti i benefite prilikom kupovine nekretnina u prvom kondominijumu u Kragujevcu..

Radno vreme Sajma  je od 10.00 do 18.00 časova, osim u subotu, poslednjeg dana, kada se sajam zatvara u 16 sati.

Besplatan ulaz i parking.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.