Nakon pisanja Glasa Šumadije u Lepeničkom bulevaru postavljen behaton

Grad

Nekoliko meseci je zelena površina u Lepeničkom bulevaru, na pedesetak metara od užeg centra grada, bila raskopana a građani su parkirali automobile.

Nakon pritiska javnosti i pisanja našeg portala postavljen je behaton i vraćeni su stubići oko zelene površine.

Kako kažu žitelji tog dela grada moglo bi nešto da se uradi bez pritiska i po pravilima. Doduše, u tom deli grada, na 50 metara od Trga kod krsta, građani kad zađe sunce hodaju kao kroz tunel, jer javna rasveta ne radi. Pa, eto prilike da nadležni, ukoliko ih niko nije obavestio, sada čuju da bi trebalo da se zamene sijalice.

U tom delu grada nalazi se i sedište Regionalne agencije za ekonomski razvoj Šumadije i Pomoravlja, par firmi, u koje dolaze, ne samo građani, već i poslovni saradnici koji preko dana mogu da zatekno posledice „noćnih aktivnosti“ što nesavesnih prolaznika, što pasa i mačaka lutalica. Žitelji tog dela Lepeničkog bulevara smatraju da bi popravljanje javne rasveta, koja mesecima ne radi, doprinela i higijeni ulice.

Tagovi:

1 thoughts on “Nakon pisanja Glasa Šumadije u Lepeničkom bulevaru postavljen behaton

  1. Parkiranje automobila na zelenoj površini nema veze sa izvedenim radovima na sanaciji vrelovoda od strane Energetike, već sa nekulturom i nevaspitanjem građana, koji krše sva moguća pravila i propise. Ne može Energetika da vaspitava ljude, a ni vaš portal nije u nadležnosti da bilo kome daje radne zadatke. Ovom narodu u Kragujevcu ne treba ništa napraviti, jer sve što se napravi i izgradi oni upropaste i skrnave, kao što su radili na Trgu Radomira Putnika, smeće bacaju gde stignu. Ne znam samo što konstanto građane iz centra grada stavljate u prvi plan, kao da hrađani na oeriferiji ne treba da žive. U samom centru grada žive oni koji smeće izbacuju sa prozora stambenog objekta.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.