Narodna Kragujevac: Kada će Gušićeva biti vraćena u funkcionalno stanje?

Grad Politika

Svedoci smo saobraćajnog haosa u centru grada usled čega se građani javljaju Narodnoj kancelariji i žale na neodrživo stanje u Gušićevoj ulici, saopštavaju iz Gradskog odbora Narodne stranke u Kragujevcu i gradonačelnika Kragujevca Nikolu Dašića pitaju:

  • Kada će se Gušićeva ulica vratiti u funkcionalno stanje?
  • Da li će i kada stanovnici Gušićeve dobiti novi asfalt pošto su kamioni koji su angažovani na gradilištima u Gušićevoj razvalili celu ulicu? Inače, Gušićeva ulica zabranjena za vozila preko 2 tone nosivosti.
  • Da li će i kada stanovnici Gušićeve da dobiju pristojnu rasvetu? Podsećamo da se u toj ulici nalaze osnovna škola i predškolska ustanova.
Tagovi:

2 thoughts on “Narodna Kragujevac: Kada će Gušićeva biti vraćena u funkcionalno stanje?

  1. Danas su otkopavali rovove koje su kopali dve nedelje, pa ih ponovo nasipali ko zatvorenici po kazni ! A u tih 100metara su celu nedelju nabijali pesak, sa mašinama koje prave nevidjenu buku pored naših prozora ! Pešaci prelaze na drugu stranu ulice, a nema pešačkih prelaza, i nema nikakvog znaka iz pravca Dečjeg obdaništa i škole ! Gradjani i deca beže od buke i bagera i i idu po ulici ! Radnici koji voze te mašine zevaju i balave u žene koje prolaze, i prate ih pogledom ko manijaci, a kao voze mašine ! Svaki dan prave buku bez ikakvog razloga, izmišljajući poslove oko utabavanja koje rade tamo gde je već utabano ! Svaki dan seku asfalt u delu ulice gde nema rova ! Inspekcije nigde da ih upozori da obezbede i završe posao ! Nema table niti se zna ko i šta radi ! Ulica razrovana uzduž i poreko ! Saobraćaj ozbiljno ugrožen i regulišu ga radnici sa lopatama ! Bila je policija danas, al čim su otišli nastavili su da rade isto ko da nisu ni bili ! Niko ih nije kaznio ! Sad će opet da tabaju i sitne kamen radi asfaltiranja ! Izgleda da je sve po nalogu gradonačelnika koji im je rekao da presipaju iz šupljeg u prazno jer se opozicija buni ! Nema inspekcije, nema traka , i dalje rov dubine 20cm rov u koji može da upadne automobil ili neko polomi nogu bez upozorenja ! Kola Hitne pomoći ne mogu da obidju nikoga, jer je sa leve strane rov, a sa desne parkirani automobili ! Gradonačelnika Dašića ne zanimaju bolesni gradjani ! Nevidjen javašluk neznanje i zla namera ! Za ovo se smenjuje inspekcija i gradonačelnik u svakoj civilizovanoj državi ! Čekamo izbore jer ovo rade namerno ili ne znaju ! Bravo za NS ! Niko od ostalih stranaka se ne interesuje, niti postavlja pitanja za našu ulicu !

  2. Prvo su isekli širinu rova od 60cm ! Onda su ukapirali da su šahte šire od 60cm u da se asfalt raspada na ivici (vidi se na slici) ?!?!? Sad su obeležili da iseku (zasekli asfalt vidi se na fotografiji) još 40cm. Kad to iseku raspadaće se i na tim ivicama naravno jer je asfalt dotrajao. Onda će da obustave kompletno saobraćaj i setiće se genijalne ideje da asfatiraju deo Gušićeve od ulice Glišićeve do Obdaništa ! Kakve nezanalice i amateri ! Al ne čudi ! Ko nam vodi grad, mogu da mu pametuju svašta i da ga fortaju da će uskoro ! Kad se čovek ne razume sem u pare…svoje !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.