Narodna stranka: Građani ne mogu da registruju vozila zbog sukoba u SNS-u

Politika

Narodna stranka poziva ministra saobraćaja Tomislava Momirovića da Vladi Srbije hitno predloži direktora Agencije za bezbednost saobraćaja jer građani zbog neimenovanja direktora ne mogu da registruju svoja vozila u skladu sa zakonom, izjavio je danas potpredsednik Izvršnog odbora Narodne stranke Nikola Lakić.

  • Agencija nema direktora zbog sukoba klanova unutar SNS-a, koji su Momiroviću i Vladi Srbije važniji od posla za kojih ih građani plaćaju. Momirović je najodgovorniji za stvaranje ovog problema i građani sada plaćaju cenu njegovog ulizištva i poltronstva prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, rekao je Lakić.  

Lakić je precizirao da mnogobrojni građani, kojima je potrebno uverenje o ispitivanju vozila, već 15 dana ne mogu da registruju svoja vozila jer za to ne postoji proceduralna mogućnost bez direktora Agencije.  

  • Ovo nije prvi put da vlada svojom nesposobnošću namerno stvara probleme građanima i slične situacije se ponavljaju više puta svake godine. Vlast ne samo da nije zainteresovana da rešava probleme, već je jedino spremna da ih dodatno stvara, rekao je Lakić.    
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.