NARODNA STRANKA KRAGUJEVAC: BILI SMO META BOTOVSKIH NAPADA

Grad Politika

U kragujevačkom odboru Narodne stranke tvrde da su pred održavanje izborne skupštine za predsednika i druge stranačke organe (subota, 29. februar) bili „meta organizovanog napada“.

Kako kažu, članstvu su sa nepoznatih brojeva u više navrata slate SMS poruke kojima je sugerisano da je „skupština otkazana“ i da je „nelegitimna“ i da je treba bojkotovati i ignorisati kako bi se, ističu, na takav način sprečilo osnivanje teritorijalne organizacije „jedne od najorganizovanijih i najmasovnijih opozicionih stranaka u Srbiji“.

  • Po stilu i načinu delovanja, sumnjamo na već poznate „hibridne metode bot timova“ vladajućih stranaka o čemu su obavešteni nadležni organi. Ovim putem želimo da upozorimo i ohrabrimo sve odbore opozicionih stranaka da budu istrajni i jedinstveni u zajedničkoj borbi do konačne pobede i da ne nasedaju na ovakav tip organizovanih provokacija kojih će u predstojećoj izbornoj kampanji biti sve više, navodi se u saopštenju Narodne stranke.

Tagovi:

4 thoughts on “NARODNA STRANKA KRAGUJEVAC: BILI SMO META BOTOVSKIH NAPADA

  1. Izgleda da službe ne miruju ni danju ni noću. Ulaze nam u sve pore života. Strašno! Samo bojkot!

  2. Izborna Skupština NSa, nije bila otkazana, ali je bila nameštena, zato Jeremić nije ni došao u Kragujevac prošle subote, to zna ceo grad!

  3. Dragi(a) AlekKg, to što „zna“ ceo grad je upravo dezinformacija koju su pustili iz SNS-a. Čak i u opozicionim strankama ima ubačenih sns-vaca čiji je zadatak upravo to. Zato, ne nasedajte na organizovano širenje neistina!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.