Nestorović: Centar grada kao u Londonu

Grad

Novoformirani vrt u centru grada iza Gradske uprave dobio je novi izgled.

Načelnica Šumadjiskog okruga Bilja Stošić Ilić i član ekološke radne grupe u skupštini grada Kragujevca, Dejan Nestorović zasadili su stabla belog duda i ukrasnih biljaka i time podržali još jednu ekološku akciju.

  • Podizanje ekološke svesti od izuzetnog je značaja za buduće generacije. Kragujevac je dobio jedan prelep vrt u strogom centru grada i malu oazu kiseonika i zdravlja. Ovaj prelepi park podseća na one travnate i uređene parkove u Londonu. Naš cilj je jedan i beskopomisan, a to je čistiji Kragujevac, rekao je Nestorović.

On je naglasio i da se pored prelaska toplane na struju i gas, od jeseni, ide i na masovno ozelenjavanje grada.

foto: Zoran Lazarević
Tagovi:

5 thoughts on “Nestorović: Centar grada kao u Londonu

  1. A jel ovo ovaj nesrecnik posadio zato sto mu je stan preko puta. Sto ne napravi vrt u Ilicevu, Belosevcu, Susuci ili Erdogliji.

  2. Radnici j.k.p. Zelenilo se koriste za uređenje „engleskog“ parkića iza opštine dok korov vlada ostalim delovima grada. Korito Lepenice da ne pominjemo… Kako ponestaje para u gradskoj kasi tako su i političko-propagandne akcije sve tanje.

  3. Cuj london hahahahahaha svaka susa i marusa dize zgradu gde stigne, sve ste zivo unistili, posekli svako stablo koje je smetalo peracima para da dignu zgradetine, napravili ciganmalu od grada, kako vas nije sramota, je*ala vas 2 duda

  4. Taj deo kod opštine je planiran za izgradnju a ne za park. Umesto slikanja sa investitorima poslovne zgrade i parking garaže , političari se slikaju sa striperima baštovanima ! Kakva nesposobnost bruka i sramota !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.