Nikola Dašić: Ovo danas je bila bruka

Politika

Povodom incidenta koji se dogodio na sednici Skupštine Srbije na kojoj se razgovaralo o Кosovu i Metohiji i narednim političkim koracima, oglasio se gradonačelnik Кragujevca Nikola Dašić.

“Svaki Srbin zna šta je zdrava porodica. Neretko u porodici ne misle svi isto. Ponekad nastane i svađa, ali kad neko porodici sa strane preti tad su svi u njoj kao jedno. Svako normalan ruku daje za svoju porodicu. Život!

Ovo danas je bila bruka! Normalan se ovog stidi. Boško Obradović, Miloš Jovanović i Milica Stamenkovski (Zavetnica) obradovali su sve prištinske medije i bacili sramotu, nepristojnost i razdor na svoju Srbiju.

Spustiš im cenzus da se i njihov glas čuje, a oni svojoj Srbiji vrate ovako baš onda kada je najbitnije da smo bar po samo jednom pitanju jedinstveni. Sramota!

Njima neka je na čast, ali ima našu porodicu ko da brani. Naše Кosovo i našu Metohiju!

Živela Srbija!”

Tagovi:

3 thoughts on “Nikola Dašić: Ovo danas je bila bruka

  1. Od kad to ti imaš tapiju nad KOSMET-om.
    A opozicija nema. I zašto niste prihvatili rezoluciju opozicije a kao hteli ste da se dogovorite ! Tražili su da Parlament obaveže predsednika precizno da se PROTIVI da Kosovo bude članica UN. A ovako ste svojim bahatim ponašanjem i nepoštovanjem Poslovnika ( osporavanjem prava opozicije na repliku ) izazvali i provocirali protest koji je mogao brzo da se završi da ste dali pauzu ! A niste ! Nego ste hteli da ispadnete žrtve a ustvari ste agresivni provokatori !
    Vratite na snimku poslanika Djukanovića kako preti da će da bije poslanike a ovamo ste fini ! I zašto lažete narod da je neko hteo nekoga da linčuje i bije kad niko to niti je želeo niti je hteo ! Sve ste slagali a lepo može da se vrati na TV i vidi da ste vi sve ovu provokaciju lepo osmislili da bi vi ispali fini a opozicija divljaci. A de to ima da predsednik poslanika naziva divljacima ,samo zato što im je uskraćeno pravo da govore u parlamentu i što to neće da dozvole ! Kakva ste vi banda bre ! A što ste uopšte zakazivali sednicu na kojoj nema Sporazuma nego ga prepričavate jer kao NE SMETE DA GA POKAŽETE ! A ko vam brani da ga pokažete ! Ako je štetan onda je to samo za vaše glasače ali i oni moraju ga čuju šta ćete potpisivati ! Rekli ste da ste zvali opoziciju na razgovor i da su došli ne bi bilo sednice ! Ma nemoj a NAROD ne treba da zna šta piše u sporazumu, nego ćete Vi to da junački trpite i potpišete šta Vam se traži , u ime naroda ! I još kao ste iskusni i nećete dozvoliti da vas prevare. Pa ko može vas šibicare da prevari ! Rekli ste danas i da REFERENDUM ne bi bio dobar jer bi ako bi rezultat bio nepovoljan to izazvalo sankcije !!! Pa jel se vi brinete za očuvanje vlasti ili hoćete da čujete narod! I ne preti niko celoj porodici koja treba da se ujedini kako spinujete, nego ucenjuju vas jer znaju da ste željni vlasti i da ste svašta muvali i da neće biti procesuiranja vas koji ste radili nešto protivzakonito (a kako smo čuli od Aleksića ima ceo spisak za šta se odgovara i pred medjunarodnim sudom) ako ste poslušni ! Zato i sklanjate tekst sporazuma od naroda ! A ako ga krijete onda ćete i potpisati a obelodaniti tek kada ga potpišete, uz poruku narodu da ste spasili državu .
    Ovo danas je bila bruka i sramota , al vaša koji glumite da ste napadnuti a bahati ste i nekulturni do zlaboga !
    FUJ BREEEEEEEEE!

  2. Jeste bruka. Ali Vučićeva. Niko do sada nije tako lako prodao svoju zemlju i vekove njene istorije. Niko nije do sada tako ogavno i drsko pljunuo u lice našim precima i rekao da njihova vekovna borba ništa ne vredi. Izdaja nije nešto što je Srbima nepoznato. U našoj istoriji bilo je puno izdajnika, ali nikada nismo imali nekog kalibra Aleksandra Vučića. Nije ovo prvi put da nam svetske siledžije prete i da nas ucenjuju, ali smo uvek znali da zadržimo svoj ponos i da na takve niske udarce žestoko odgovorimo. Makar time da, bez obzira na jačinu siledžija, ne pristanemo da postanemo ljudske krpe kojima svako može pod (ili nešto intimnije) da obriše.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.