Nova oprema za proizvodnju stigla u FCA Srbija

Ekonomija Grad

Kompanija FCA Srbija kontinuirano i temeljno radi na realizaciji plana i projekta transformacije, kao i na blagovremenom uvođenju novih oprema u fabriku u Kragujevcu.

„Dolazak nove opreme i usklađivanje sa inovativnim tehnološkim procesima, koji podržavaju novu platformu,prekretnice su za budućnost naše kompanije. Ovi koracimenjaju kurs i grade savremenu tehnološku kompaniju za održivu mobilnost“, izjavio je Jovica Jovanović, FCA Srbija Industrijski direktor i dodao „Veoma sam zahvalanlokalnom timu i svima koji su uključeni u izvođenje svih faza plana na našem putu transformacije fabrike. Naš projekat je važan deo globalne strategije elektrifikacijeStellantisa, sa ambicioznim i jasnim ciljevima na čijoj realizaciji uspešno radimo“.

Kompanija FCA Srbija nastavlja da unapređuje efikasnost svog poslovanja. Primenjuje pristup, svrhu i vrednosti Stellantisa kao vodeće tehnološke kompanije za održivu mobilnost i učestvuje i doprinosi u svim aspektima sprovođenja strateškog plana Dare Forward 2030.

Srbija ima strateški značaj za Stellantis i njegove operacije kao deo globalnog strateškog plana Dare Forward 2030. Stellantis će u svojoj fabrici u Kragujevcu u Srbiji instalirati novu električnu platformu za proizvodnju električnih automobila od sredine 2024. godine. Stoga će Srbija i njena fabrika u Kragujevcu igrati ključnu ulogu u strateškom planu. Novi električni automobil koji će tek biti imenovan proizvodiće se u kragujevačkoj fabrici. Postrojenje bi takođe moglo biti konfigurisano tako da podrži potencijalne dodatne količine drugog modela na osnovu kontinuiranog poboljšanja performansi.

Sa proizvodnjom u skoro 30 zemalja, kompanija Stellantis ima kapacitet da nadmaši rastuće potrebe i očekivanja kupaca na više od 130 tržišta, istovremeno stvarajući trajnu vrednost za sve uključene strane.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.