Novi najbolji naslovi na bioskopskom repertoaru

Društvo Kultura

Januar je rezervisan za filmove i bioskop. Ove sedmice vas na repertoaru Cineplexx BIG Kragujevac bioskopa čekaju najbolji novi naslovi.

U prazničnom duhu stiže novi naslov „Golubica: Čudesna priča“, uzbudljiv film o tome kako jedan čin dobrote može promeniti sudbinu i inspirisati druge ljude da učine isto. Nova adaptacija bestselera Bela golubica: Čudesna priča, autora Čudo, R.J. Palacio, knjiga koja je inspirisala pokret #BudiPrijatelj koji promoviše dobrotu, jednakost i prijateljstvo.

Pored toga, čeka vas i božićna avantura za celu porodicu! Neverovatno, uzbudljivo i kao i uvek – nepredvidivo! Bibi, Bobi i Sneško Gogo putuju u Sneškograd za novogodišnju noć. Ali Sneškograd je prazan i tih. Nema nijednog sneška… gde li su? Zašto niko ne slavi Novu godinu? Pogledajte ovu uzbudljivu božićnu priču „Bibi i Bobi u Sneškogradu“ kako biste saznali.

Od reditelja hitova „Odred Otpisanih” i „Bes” stiže neverovatan akcioni film „Pčelar“, sa akcionom zvezdom Džejsonom Stetamom! Nakon što se povukao iz Pčelara, tajne elitne organizacije, Adam Klej živi usamljeničkim životom brinući o svojim pčelama. Međutim, kada je njegova starija komšinica prevarena iz svoje životne ušteđevine sa tragičnim posledicama, Adam Klej se vraća u akciju. Odlučan da traži pravdu za svog komšiju, Klej otkriva mrežu smrtonosnih prevara koje je organizovala moćna organizacija koja cilja najugroženije u društvu. Dok se bori sa agentima FBI-ja, lopovima iz 21. veka, pa čak i sa sopstvenom zamenom u Pčelarima, Klejeva misija evoluira u nešto veće: razotkrivanje sveprisutnog sistema korupcije koji preti društvu u celini.

Od filmova sa starog repertoara preporučujemo animirane porodične filmove koji su čista desetka: „Pačija posla“ i „Maša i medved: Još zabavnije“.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.