NVO „Posle kiše” za bezbedan Kragujevac u Sokolani

Društvo Grad

Sada već tradicionalni događaj „Za bezbedan Kragujevac” održaće se u petak i subotu, 28. i 29. maja sa početkom od 14 sati u Koloniji, tačnije u Sokolani, u organozaciji NVO „Posle kiše”. Ovog puta događaj će biti humanitarnog karaktera gde će se prikupljati novac za lečenje dece.

Prvog dana biće organizovan turnir za mlade u malom fudbalu na kome će učestvovati škole fudbala, osnovne i srednje škole iz Kragujevca. Drugog dana, tj. ove subote će se održati turnir u malom fudbalu za odrasle, turnir u basketu 3×3, edukativne i sportske radionice za mlade, a biće i uživo muzika.

Ovaj događaj se organizuje u režiji nevladine organizacije „Posle kiše”, a uz pomoć Advokatske komore u Kragujevcu, Skupštine grada Kragujevca, Internacionalne policijske asocijcije, Pravnog fakulteta u Kragujevcu, Hitne pomoći, MUP-a u Kragujevcu, Doma Zdravlja, KC Kragujevac, vatrogasne jedince u Kragujevcu…

Ovim putem se zahvaljujemo svim sponzorima i prijateljima na pomoći u organizaciji ovog događaja i pozivamo sve Kragujevčane da svojim prisustvom uveličaju ovu manifestaciju, poručuju iz NVO „Posle kiše”.

Foto: NVO „Posle kiše”
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.