ODBORNICI O POSLOVNIKU

Grad Politika

Odbornici Skupštine grada, na sednici koja je počela u devet sati, sat vremena raspravljaju o povredi Poslovnika. Odbornici opozcije, pre svega Milan Urošević (SPO) i Miloš Anđelković (Pokret za naš grad) insistirali su na povredi Poslovnika, pošto odbornici nisu dobili dokumentaciju potrebnu za raspravu po svim tačkama dnevnog reda.

  • Da li je logično da Skupština bira direktora „Puteva Kragujevca“, a da ne možemo da vidimo biografiju tog čoveka? I po kom članu Poslovnika odbornici moraju da se obrate pisanim putem da bismo dobili informaciju?, pitao je Miloš Anđelković.

„Materijal je takav kakav je“, odgovorio je predsednik Skupštine grada Miroslav Petrašinović, a odbornici Srpske napredne stranke Snežana Arsenijević i Goran Kovačević, optužili su opoziciju za „opstrukciju parlamenta“. Kovačević je rekao da će, ukoliko bude bilo potrebno, raspravu o tačkama dnevnog reda „otvoriće večeras“.

Inače, odbornici kragujevačke skupštine raspravljaće o imenovanju člana Gradskog veća, izboru direktora javnog preduzeća „Putevi Kragujevac“ i dobiti privrednog društva Radio televizija Kragujevac

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.