Održana prva Skupština Pokreta „Složno za Kragujevac”

Politika

Danas, u četvrtak, 2. septembra Pokret „Složno za Kragujevac”, održao je u „Zastavinoj bašti” prvu Skupštinu na kojoj su izabrani organi Pokreta i prisutnima predstavljena oblast delovanja i ciljevi „Složno za Kragujevac”.

Za predsednika Skupštine Pokreta izabran je Živadin Filipović, za predsednika Izvršnog odbora Milomir Brašic i za generalnog sekretara Snežana Kalajanović. Ostali organi Pokreta biće formirani na narednoj sednici Skupštine, koja će se održati do kraja godine.

Tagovi:

2 thoughts on “Održana prva Skupština Pokreta „Složno za Kragujevac”

  1. Ova vest ide u kategoriju Politika a današnja konferencija DS-a i konferencije SSP-a u kategoriju izbori-bojkot u koje niko i ne ulazi, da bi se sakrilo od javnosti delovanje pravih opozicionih stranaka u gradu. Glas Šumadije privatni portal, koji ima svoje favorite, na žalost…

    1. Kojih pravih stranaka? Ne misliš valjda na ove Brašićeve i Džigine smešne organizacije? Pa oni se razumeju u politiku i funkcionisanje političkog sistema taman koliko i pravnici u nuklearnu fiziku. Ljudi su umislili da su neke značajne političke face a ne znaju da li su pošli ili su došli. Ovakve organizacije samo idu na ruku naprednjacima. Baš kao i Zeka i njegovih 300 fantoma.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.