OLIVER I DALJE POMAŽE ŠUMADIJU

Društvo

Oliver Kačarević rođen je u Beču, ali koristi svaku priliku da pomogne tamo odakle su mu roditelji otišli trbuhom za kruhom. To je uradio i za Božić. obezbedivši donacije u vidu paketića za decu Kragujevca. 
Svojim donacijama ulepšao je Božić deci iz kragujevačkog Prihvatilišta za decu i mlade, korisnicima dnevnog boravka udruženja „Sveti Vasilije Veliki“.

Najposećeniji događaj bila je dodela paketića deci članova udruženja Posle kiše koji je održan u nedelju (5. januar) u Osnovnoj školi „Stanislav Sremčević“. Pored organiacije „Danuvius Care“ čiji je osnivač Oliver Kačarević i koja je uz podršku donatora obezbedila božićne paketiće, manifestaciju su lutkarkom predstavom o Božiću podraži i članovi udruženja „Dečija misija“.


Kao što je Glas Šumadije već ranije pisao, organizacija Olivera Kačarevića je već pomagala socijalno ugrožene stanovnike sela na Gledićkim planinama a kako navode toj u organizaciji, Danuvius Care će u narednom periodu biti sve prisutniji u srcu Šumadije. 

Tagovi:

3 thoughts on “OLIVER I DALJE POMAŽE ŠUMADIJU

  1. Veliki opozicionar iz Saveza (pre toga Jankovic, pre toga Verko) i mali smrad Dosen sa pravnog koji podržava Vucica gde stigne. Jad i beda.

  2. Nije poznato koliki broj ljudi iz našeg grada ,i okoline živi i radi širom Evrope,(i sveta),pa kada bi svak od njih,makar jednu mrvicu onoga što mu pretiče,poslao kao pomć onima koji nisu imali sreću da pobegnu odavde,beda u kojoj mnogi žive ,bila bi u velikoj meri,ublažena.Ako neki od njih budu pročitali ovo,i odluče se na humanitarni korak,bio bih im,u ime svih kojima je pomoć potrebna,veoma zahvalan.

  3. A,kad bolje razmislim,i ovde u gradu,i okolini,ima mnogo onih koji su ,ili imali sreće,ili se bolje snašli,te imaju i više nego što im treba,pa je vreme da pokažu svoju humanost,i ne samo za Božić,jer ima mnogo onih koji nisu gladni samo praznicima,već i u ostalim danim u godini.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.