Oliver Kačarević: Ništa u životu nije lepše i značajnije od dečije sreće (VIDEO)

Društvo Grad

Humanista Oliver Kačarević ni ove godine nije zaboravio decu u Šumadiji. U ime humanitarne organizacije Vindobona danas je uručio poklon pakete deci u Stragarima.

  • Ponosan sam što sam danas ovde sa vama i što nam je pružena prilika da u životu uradimo nešto ovako lepo. Ako mislite da su deca danas najveći dobitnici, grešite. Najveći dobitnici smo mi! Mi koji smo danas dobili najlepši poklon na svetu, dečiji smešak, dečiju sreću. Ništa u životu nije lepše i značajnije od dečije sreće. Zato molim sve prisutne odrasle da kada god u životu imaju priliku da usreće bilo koje dete, to odmah i bez razmišljanja i urade. A vama deco želim što više igre i radosti, to je vaš posao, da budete srećni, rekao je Kačarević danas u sali škole „Julijana Ćatić“ u Stragarima.

Oliveru Kačareviću zahvalio se član Gradskog veća za obrazovanje Dušan Aleksić:

  • Hvala Vam (Oliveru) što se uvek setite svog rodnog kraja i što se trudite da iz godine u godinu sve većem broju dece izmamite osmehe na licu.

Kaćarević se zahvalio direktorki škole Svetlani Živanović i članu Gradskog veća Dušanu Aleksiću, dok je Aleksić posebno istakao podršku građanskih aktivista iz Kragujevca Suzane Đorđević i Borisa Hermana.

„Projekat se realizuje je u okviru Programa malih medijskih grantova koji finansira Ambasada SAD a administrira Media i Reform Centar Niš. Stavovi, mišljenja i zaključci izneseni u projektu nužno ne izražavaju stavove MRCN i Ambasade SAD već isključivo autora „
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.