Omladina SSP tvrdi da je staza na jezeru Bubanj jedna od „najskupljih“ u Srbiji

Grad Politika

Omladina kragujevačkog odbora Stranke slobode i pravde tvrdi da je rekonstrukcija staze na jezeru Bubanj jedna od najskupljih u Srbiji:

  • Taj projekat je predstavljen javnosti u junu 2019. godine, baš pred sam početak predizborne kampanje. Projekt je tada naznačen kao kapitalni. Vrednost je bila milion i 350.000 eura. A početak radova je najavljen za kraj meseca juna, dok je termin za završetak radova bio kraj 2020. godine.

U SSP- u podsećaju da je trebalo da se rekonstrukcija sprovede u dve faze: izgradnju trim staza, staze od malča i rasvetu i rekonstrukciju Bubanjske česme, izgradnju igrališta za decu, kao i rekreaciju staijih lica.

  • U budžetima i rabalnsima mogli smo viđati razne višemilionske cifre izdvajane za ovaj projekat po raznim fazama. Poslednjim budžetom za 2021. godinu vidimo da će izgradnja staza građane koštati 35,5 miliona dinara, odnosno približno 100 evra po kvadratnom metru.
Tagovi:

2 thoughts on “Omladina SSP tvrdi da je staza na jezeru Bubanj jedna od „najskupljih“ u Srbiji

  1. Bravo za temu. Ali vratite se ponovo i pogledajte malo debljinu malča! Umesto do maksimalno 2cm nabačen je sloj od skoro 10cm u koji naravno patike propadaju a rekreativci će lomiti noge.! Zatražite kao javnu infomaciju projekat i uporedite . Napbacana je 5 puta veća količina malča čija je krupnoća takodje veće od potrebne i staza je neupotrebljiva. A i nije kriv izvodjač nego nadzor koji mu je to primio !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.