Oni su naši Heroji zajednice

Doba korone Društvo

Šaljem vam par fotografija koje nisu profesionalne, ali su odraz nase borbe, umora posle iscrpne druge smene, ali i ljubavi i kolegijalnosti 🤗Samo Vas molim da ovo ostane anonimno, cilj ovog maila zaista nije licna promocija 🤗.

Ovako piše čitalac Glasa Šumadije, a povodom najvljene izložbe fotografija Heroji zajednice. Prea fotografijama može se zaključiti da je reč o zaposlenima u Domu zdravlja u Kragujevcu, koji se, sada već godinu dana, bore sa virusom korona. Najpre kroz Kovid ambulantu, a sada i vakcinisanjem građana Kragujevca, koja je, smatra se, najbolje organizovana u Srbiji.

Glas Šumadije će u subotu (27. mart) u Pešačkoj zoni u Kragujevcu i ispred Prve kragujevačke gimnazije izlažiti fotografije koje su bile deo reportaža o zdravstvenoj krizi i naporima kragujevačkih medicinskih radnika. Oni su, rizikujući svoje zdravlje, požrtvovano lečili ljude obolele od korona virusa. Deo svake naše priče i izveštaja su i fotografije našeg saradnika Lazara Novakovića, na čiji rad smo veoma ponosni.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.