Pavle Grbović: Dolazi vreme se „radikalski brlog“ raščisti (VIDEO)

Izbori 2023 naslov Politika

Predsednik Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović izjavio je da je uveren da dolazi vreme da se raščisti „radikalski brlog“ u kom je Srbija 30 godina i da se promeni sumorni tok istorije.

  • Dolazi vreme kada ćemo olovkom da promenimo sumorni tok istorije u koji smo upali poslednjih 12 godina i da od 2024. uđemo ne samo u novu godinu kalendarski, već ulazimo u novu istorijsku epohu, rekao je Grbović na konferenciji za novinare PSG u Kragujevcu.

Predstavnici PSG su došli u Kragujevac da pruže podršku listi broj 10 na predstojećim lokalnim izborima u Kragujevcu pod nazivom „Ujedinjeni protiv nasilja-NADA za Kragujevac“.

Grbović je rekao da je Kragujevac u poslednjih 20-ak godina bio pozitivan primer privrednog i regionanog razvoja, ali je nažalost taj period kratko trajao baš kao i period demokratske obnove Srbije i surovo je prekinut.

  • Danas je Kragujevac, nažalost, sinonim za posledice centralizovane države, posledice centralizovanog upravljanja ekonomskim sistemom, te privredni razvoj nije na nivou na kom bi trebalo da bude i kakav građani Kragujevcu zaslužuju, rekao je Grbović.

Očekuje izbornu pobedu u Kragujevcu, a kako kaže, taj optimizam zasniva na stanju na terenu, rezultatima razgovora sa građanima i uvidom u neka istraživanja.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.