Petarda „Dobrači” – Nastavlja se pobednički niz FK „Kragujevca”

Fudbal Sport

Usijale su se juče i sinoć sve komunikaciono-društvenomrežno-informacione platforme „Glasa Šumadije”, zbog, kako su naši čitaoci navikli izveštaja o fudbalski podvizima miljenika publike ovdašnje FK „Kragujevca”. Ne brinite, dobro su i čak su na gostovanju sa 1:5 savladali „Dobraču”.

– U jučerašnjoj utakmici naši momci nastavili su pobednički niz i pobedili FK „Dobraču” u gostima rezultatom 1:5. Nakon početnog ispitivanja snaga, domaćin je prvi zapretio i u jednoj polukontri zatresao našu mrežu. Vrlo brzo ekipa je konsolidovala redove i usledila je prava goleada, kao što su sve najvatrenije pristalice i priželjkivale, skromni su kao i uvek iz menadžmenta FK „Kragujevca”.

Golove za njihov tim su postigli: kapiten Miljan Đukić u 15. minutu, Đurđević u 31. minutu i trostruki strelac Đorđević u 35. 58. i 70. minutu. Istorije radi beležimo i da je 10. domaćina Davor Šopić postigao prvi (i, jedini) pogodak baš u 10. minutu. Istorijski sinhronicitet rekli bi povesničari.

– Hvala domaćinu na fer i korektnoj borbi, a našim igračima poručujemo još jače za nove pobede, sporski i ljudski su korektni iz „Kragujevca” sa svojim tradicionalnim pokličom: „Napred Kragujevac!”.

U ostalim utakmicama 4. kola Druge gradske lige, juče u nedelju postignuti su sledeći rezultati: „Divostin” – „Žeželj” 4:2; „Ćava” – „Bagremar” 1:1; „Jadran” – „21. oktobar” 0:1 i „Stanovo” je savladalo sa 3:2 cvetojevačkog „Seljaka”.

Posle četiri kola na prvom mestu je FK „Kragujevac” s 10 bodova a u stopu ih prati „Divostin” sa samom bodom manje. Od trećeg do petog mesta su „Žeželj”, „Stanovo” i „Jadran” sa po sedam bodova, a onda sa po šest slede „Seljak” Cvetojevac i „21. oktobar” a iza njih sa bodom manje „Ćava”. Pretposlednji je  „Bagremar” sa samo jednim bodom i poslednja, 10. „Dobrača” bez boda u četiri kola i negativnom gol razlikom od „minus 22”.

Naredno, 5. kolo sve gledanije Druge gradske lige igra se u nedelju, 26. septembra kada će snage odmeriti: „Seljak” Cvetojevac – „Divostin”; FK „Kragujevac 1996” – „Jadran”; „21. oktobar” – „Stanovo 1941”; „Bagremar” – „Dobrača” i „Žeželj” – „Ćava”. Sve utakmice počinju u 16 sati, sem one u Košutnjaku gde je standardan termin za fudbalske (i, ne samo njih) spektakle miljenika čaršije FK „Kragujevca” na „jazbini” uvek (i, isključivo) u 11 časova. Uživajte.    

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.