Pokret SRCE: Napadnute prostorije odbora u Vranju

Politika
  • Poštovani sugrađani, ovim putem vas obaveštavamo da su u toku noći napadnute prostorije Gradskog odbora našeg pokreta. Odvaljen je metalni stalak sa jarbolima i zastavama i tom prilikom je jedna zastava sa jarbolom ukradena, tvrde u vranjskom odboru pokreta Srbija centar SRCE.

Iz tog odbora pokreta, čiji je lider drugoplasirani na prošlogodišnjim predsedničkim izborima Zdravko Ponoš, kažu da je „simptomatično“ da jučerašnju akciju ispred OTP banke u Vranju, na gradskom šetalistu, „morala da obezbeđuje policija čije su povećano prisustvo primetili prolaznici“.

  • Pokret SRCE je 21. februara dobio dozvolu za postavljanje promotivnog štanda, da bismo od strane policije u petak, 24., oko 11 časova bili obavešteni da je dan kasnije SNS-u, u isto vreme i na istom mestu odobren skup, te da bi zbog bezbednosti bilo dobro da nas štand pomerimo.

Aktivisti SRCA nisu odustali od akcije i postavljaju pitanje PU u Vranju – kako je moguće da su dan kasnije odobrili na istom mestu i u isto vreme skup GrO SNS-a?

  • Ako je neko želeo da nam ovim putem i juče i danas pošalje poruku, da zna da smo je primili i da nas nije uplašila, naprotiv, još više nas je uverila da smo na pravom putu. Istražnim organima ostavljamo da urade svoj deo posla i da u najkraćem mogućem roku ponađu eventualne počinioce, i još bitnije, nalogodavce ovog huliganstva, poručuju iz SRCA Vranje.
Fotografija: Info Vranjske
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.