POKS (Mirko Čikiriz): POKS je bio u pravu – Veroljub Stevanović je lagao

Politika

Deo grupacije Pokreta obnove kraljevine Srbije, koju u Kragujevcu predvodi Mirko Čikiriz, oglasio se saopštenjem koje prenosimo u celosti:

„Republička izborna komisija juče je proglasila Izbornu listu DVERI – POKS – ,,Blok za obnovu Kralјevine Srbije ,, a pre neki dan Izbornu listu koalicije NADA, na kojoj je Verolјub Stevanović,  koju čine DSS, nepoznata stranka iz Novog Sada i nepoznata stranka bačkih Bunjevaca.

   RIK je ozvaničio naše tvrdnje da Stevanović nema ništa sa POKS-om, da je njegovo pozivanje članova POKS da mu se pridruže jer on, navodno, predstavlјa POKS, obična manipulacija čoveka koga zbog toga ne osuđujemo već žalimo. Niko se na gradskoj političkoj sceni do sada nije lažno predstavlјao osim Stevanovića.

    Saopštenje objavlјujemo isklјučivo zbog javnosti i članova POKS-a koje su Stevanovićevi lјudi danima zvali, uznemiravali i lagali jer su Stevanovića lažno predstavlјali kao prvog čoveka POKS-a u gradu, poverenika, čak i potpredsednika.“

Tagovi:

7 thoughts on “POKS (Mirko Čikiriz): POKS je bio u pravu – Veroljub Stevanović je lagao

  1. Kaze Čikiriz koji šuruje sa SNSom, da je neko preverant, a glumi laznu opoziciju sa Dverima

  2. Mirko bolje sedi i ćuti. I primaj tu platu koju ti je zna se ko dao… prodali ste monarhiste za funkcije.

  3. Cikirizu sad je nepoznata stranka u Ns?Ajde,samo kad te Zika sutne iz tog njegovog laznog POKS-A,docices u pravi POKS-KOJI JE U NOVOM SADU!! Gde vam je pecat??🙄Nada do POBEDE!!!

  4. Čikiriz Vučićev Trojanski konj…….u službi režima izdao Dražinog unuka Voju!!!!

  5. Ovaj Čikiriz je u svoje vreme bio bruka i sramota za SPO, a sada je postao „zaštitno lice“ nekog Vučićevog POKS-a. Čikiriz nije političar već politički trgovac koji svoje političke „usluge“ prodaje po „tržišnim cenama“. Za sada Vučić najbolje plaća.

  6. Čikiriz je na korak da dostigne svetski rekord njegovog sponzora. Sto izjava – sto laži!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.