Policija o prebijanju mladića na ulici u Kragujevcu

Grad

Kragujevački portal Ucentar objavio je snimak i fotografiju brutalnog prebijanja mladića u centru Kragujevca. Na uznemirujućoj fotografiji, koju je taj portal objavio, vidi se mladić, koji je go do pojasa, kako leži na ulici.

Portal Ucentar danas je objavio danas saznanja do kojih je došao u Policijskoj upravi u Kragujevcu:

  • Iz Policijske uprave kažu da su na intervenciju izašli na poziv Hitne medicinske pomoći i da su od lekara na terenu saznali da se radi o lakšim telesnim povredama. Preduzete su sve neophodne mere i radnje kako bi se utvrdio identitet napadača nakon cega ce biti procesuirani u skladu sa zakonom, poručuju u telefonskom razgovoru  nadležni u PU Kragujevac, piše Ucentar.

Inače, događaj koji su zabeležile kamere, desio se na ulgu ulica Karađorđeve i Milovana Gušića.

Tagovi:

3 thoughts on “Policija o prebijanju mladića na ulici u Kragujevcu

  1. Svake večeri posebno za vikend u centru grada ulicama se kreću pijani klinci koji galame i od kojih se ne možee spavati !!! Zamislite lekare i ostale struke od kojih yavisi funkciosianje grada koji treba da odmaraju a da se sa uilica čuje haos i buka do jutarnjih sati. Polupijani klinci se vraćaju iz noćnog pijanstva i često se sukobljavaju na ulici ! Policije NIGDE NEMA. Gde su ti pozornici koje je Vulin najavljivao !!! Načelniče Šebek Vi ste sada novi pokažite da želite da uvedete red na ulicama za koje ste vi i Komunlana policija Dašića zaduženi. Ako Dašićevi sede i ne izlaze iz svojih kancelarija dok se u parku opijaju i razbija oprema dajte bar Vi radite svoj posao ! Kragujevac je mali grad ali je jasno da za sada huligani imaju prednost u odnosu na policiju i da se ne plaše da će ih neko uopšte zaustaviti u svojim nedelima !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.