Policija: Rasvetljen požar na objektu mesne zajednice „Prvi maj“

Grad

Nakon teksta „Lepe lokacije, lepo gore – ulica Svetozara Markovića“, koji je portal „Glas Šumadije“ objavio krajem januara, stigao je i odgovor Policijske uprave u Kragujevcu.

Naš portal zanimalo je dokle se stiglo sa istragam u slučaju požara u Mesnoj zajednici „Prvi maj“, kao i kako se kreće istraga u slučaju požara koji se desio na „Kući dr Ilije Kolovića“ (obe lokacije nalaze se u ulici Svetozara Markovića).

Prema navodima PU Kragujevac, „pribavljanjem dokaza“ rasvetljen je slučaj paljenja požara na objektu MZ „Prvi maj“. Tom prilikom podneta je krivična prijava Osnovnom javnom tužilaštvu zbog sumnje za izazivanje opšte opasnosti i teške krađe.
Kako je naš portal već pisao, Osnovno javno tužilaštvo odbacilo je ovu krivičnu prijavu (protiv P.J. iz Kragujevca), navodeći da “ne postoje osnovi sumnje da je učinio navedeno krivično delo“.

Kada je reč o požaru na objektu „Kuće dr Ilije Kolovića“, u kragujevačkoj policiji za „Glas Šumadije“ odgovaraju da i dalje rade na rešavanju ovog slučaja.

Podsetimo, za godinu dana u jednoj od najatraktivnijih ulica za gradnju u Kragujevcu, u ulici Svetozara Markovića, izgorela su dva objekta, a do sada niko nije odgovarao za nastalu štetu.

Piše: Katarina Vasiljević Siročić
Tagovi:

1 thoughts on “Policija: Rasvetljen požar na objektu mesne zajednice „Prvi maj“

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.