Praznična atmosfera na ulicama grada, Kragujevčani o lepim trenucima u 2023. godini (VIDEO)

Društvo Grad

Novogodišnji dan u Kragujevcu otpočeo je različitim aktivnostima, u centru se mogao videti defile bajkera, sugrađani su se vozili fijakerom, a u 12 časova počeo je koncert Vesele osamdesete na Trgu Radomira Putnika. Sa bine su dopirali dobro poznati rok hitovi, a pripadnici različitih generacija pevali su zajedno sa izvođačima.

Ulice grada odisale su prazničnom atmosferom, a sunačan dan omogućio je dodatno uživanje brojnim Kragujevčanima i gostima iz drugih gradova.

U anketi za naš portal sugrađani su govorili šta je to lepo što im se desilo u 2023. godini. Jedna sagovornica kaže da je mnogo toga lepog doživela u ovoj godini, ćerka završava fakultet, sin radi, svi su zdravi, veseli: „Lepi su ovakvi događaji kada možemo da idemo na koncerte i da uživamo u životu”.

Drugi sagovornik kaže da su porodično otvorili firmu, jedan Kragujevčanin se zaposlio, dok drugi navodi da će u novoj godini postati ujak.

Gost iz Makedonije kaže da završava fakultet i da je to jedna od lepih stvari. Ističe da je danas došao u Kragujevac za koji je čuo da ima puno toga da ponudi.

Fotografija: Lazar Novaković

Još jedna od raspoloženih sugrađanki navodi da su joj godinu obeležila brojna putovanja i druženja.

Uz zvuke starih rok pesama jedna od sagovornica kaže da su joj 2023. godinu obeležili lepi trenuci: „Život, ljubav”.

Snimateljka: Jelena Nikolić
Novinarka: Sandra Solujić
Naslovna fotografija: Lazar Novaković
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.